De ce este important sa ai credinta in Dumnezeu?

De ce este important sa ai credinta in Dumnezeu?

Este important să ai credință, deoarece în Biblie se spune că este imposibil să-i faci plăcere lui Dumnezeu fără credință (Evrei 11: 6). Când avem credință și exprimăm viața în situații, putem muta munții. Cuvântul lui Dumnezeu spune că, cu o sămânță de muștar a credinței (cea mai mică sămânță din lume), putem muta literalmente situațiile în jur. Putem fie să umblăm în credință și speranță, fie să ne temem și să ne îndoim. Putem alege ce vrem să hrănim și ce hrănim crește.

Trebuie să avem credință, deoarece speranța noastră în lucrurile nevăzute este cea care ne asigură mântuirea. Știm ca credincioși Dumnezeu este acolo, dar mergem prin CREDINȚĂ, nu prin vedere. Lucrurile pot arăta rău, dar Dumnezeu o va transforma definitiv.

Acum credința este substanța lucrurilor sperate, dovada lucrurilor nevăzute. (Evrei 11: 1)

Dumnezeu ne avertizează că ne îndoim și că avem și frică (Iacov 1: 6). Știm că Dumnezeu nu ne-a dat un spirit de teamă și trebuie să ne încredem în Dumnezeu și să știm că El ne va asigura în toate domeniile vieții noastre. Este atât de important să vă hrăniți credința și să citiți Cuvântul și adevărul lui Dumnezeu, deoarece credința vine prin ascultare (Romani 10:17).

Pentru că ai atât de puțină credință. Adevărat vă spun că, dacă aveți credință mică ca o sămânță de muștar, puteți spune acestui munte: „Mutați-vă de aici în colo” și se va mișca. Nimic nu va fi imposibil pentru tine. (Matei 17:20)

 

Citeste si:  Barbatul ideal

De ce este important să ai credință

  1. Credința îi place lui Dumnezeu: Biblia spune că este imposibil să-i faci plăcere lui Dumnezeu fără ea. (Evrei 11: 6)
  2. Putem muta munții cu credința unei semințe de muștar. (Matei 17:20)
  3. Credința ne dă speranță. (Evrei 11: 1, Romani 10:17)
  4. Credința în Hristos ne asigură mântuirea. (1 Ioan 5: 5, 1 Corinteni 15: 54-58)
  5. Când ne îndoim, suntem suflați încolo și încolo ca valurile mării. (Iacov 1: 6)

 

Dar când întrebi, trebuie să crezi și să nu te îndoiești, pentru că cel care se îndoiește este ca un val de mare, suflat și aruncat de vânt. (Iacov 1: 6)

About author View all posts

Relu Relu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *