Green Romania – Plante etnobotanice

green romaniaToate plantele etnobonatice si substantele stupefiante ce sunt prevazute in conventiile internationale, la care Romania este parte, ca stupefiante sau psihotrope, precum si preparatele lor, ce pot fi periculoase pentru sanatatea populatiei, din cauza efectelor pe care abuzul acestora le poate produce, sunt prevazute in tabelele I, II si III din anexa.

Insa, Romania este consumatoare de plante romania , asa s-au gandit si cei de la tara care si-au deschis un magazin de etnobotanice prin promovarea unui logo de tip Green Romania.

Conform legii se pedepseste abuzul – consumul plantelor, substantelor si preparatelor ce contin substante stupefiante si psihotrope in afara unei prescriptii medicale.

Te duci foarte frumos la un magazin de etnobotanice si ti se ofera mura’n gura 🙂 fara vreo reteta scrisa… asta’i romania !

Citeste si:  Noapte de dragoste

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *