Visele

Nimic nu se compara cu odihna dupa o zi lunga de munca. Somnul este esential pentru fiecare persoana. Este un mecanism de refacere al organismului, fara de care omul nu ar putea trai.

Este nevoie de mai multe ore de somn in functie de varsta persoanelor: asadar, bebelusii trebuie sa doarma 16 ore, copiii cu varste curpinse intre 3-12 ani trebuie sa doarma 10 ore, cei cu varste cuprinse intre 13-18 ani trebuie sa doarma tot 10 ore, cei cu varste intre 19-55 de ani trebuie sa doarma 8 ore, iar cei peste 65 de ani, 6 ore.
Barbatii viseaza alti barbati in proportie de 70%, insa femeile viseaza femei si barbati in acelasi procent.
Putem sa visam doar persoane pe care le-am vazut deja, fie ca am fost sau nu constienti de prezenta lor in viata noastra.
E normal sa visezi. Persoanele care nu au vise se confrunta cu tulburari de personalitate.
Se moare mai repede din lipsa de somn, decat din lipsa de hrana. In 14 de zile poti muri din cauza lipsei hranei, in timp ce in cazul somnului vorbim de doar 10 zile.
Persoanele nevazatoare pot vedea imagini in visele lor, chiar daca au fost orbi din nastere.

PS: V-ati intrebat vreodata daca visele cele mai frumoase , se adeveresc mai devreme sau mai tarziu? Ar fi pentru multi dintre noi un moment frumos.visele

Citeste si:  Prea timid, prea rusinos (partea I)

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *