Romanii au talent sezonul 2 – VIDEO

romanii au talent sezonu 2De curand a inceput cel de al doilea sezon (sezonu II) din Romanii au talent de pe protv. Vineri pe 17 a fost prima editie din sezonu 2 si mai jos aveti integral emisiunea de atunci cuprinsa in 3 parti a cate 40 de minute fara pauzele publicitare. Ca si in editia trecuta juriul e format din aceleasi 3 persoane, Mihai Petre, Andra si Andi Moisescu. Show-ul se arata a fi un adevarat succes si in acest sezon dat fiind interesul romaniilor manifestat inca de la prima difuzare a acestei emisiuni cand au batut recordul la punctele de rating.

Partea 1 din romanii au talent sezonu 2

Ma bucur daca acest articol v-a fost util si daca va place aceasta emisiune cu siguranta v-ati bucurat ca ati putut revedea scenele preferate. Acest format de emisiuni este prezent si se desfasoara in toate tarile lumii pentru ca fiecare cetatean este interesat de talentele poporului in care s-a nascut si despre fazele amuzante care se ivesc tot timpul la romanii au talent. Urmatorul episod va fi vinerea viitoare tot pe protv si in reluare a doua zi. Ca si prezentatori ai emisiunii trebuie neaparat sa ii specificam pe Smiley si Pavel Bartos care sunt foarte buni si amuzanti in scenele pe care le pun la cale si prin interventiile din platou.

Citeste si:  Lovituri mortale

About author View all posts Author website

Dragos

Un tip pasionat de websiteuri, SEO, SERPs si multe alte chestii ONLINE. Sunt un content-writer si scriu articole care sa trezeasca si sa sporeasca interesul cititorilor dupa acest blog.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *