5 Mituri despre mutatul împreună cu iubitul

Cele mai circulate mituri despre mutatul împreună cu iubitul sunt acum “deconspirate”. Citește în următoarele rânduri ce înseamnă cu adevărat să te muți împreună cu iubitul tău.

1. Poți fi convinsă că nu te înșală. FALS

Dacă stai împreună cu el, să nu crezi că nu te va putea înșela. Sunt convinsă că în 90 % din cazuri nici un bărbat care nu stă împreună cu partenera sa, dacă o înșală, nu o va face în propriul lui apartament.

2. Aveți mai mult timp pentru voi doi. FALS

Dacă aveți joburi și veniți amândoi seara acasă, în loc să ieșiți în oraș să vă vedeți, așa cum făceați până să vă mutați împreună, veți fi preocupați cu alte activități, gen laptop, tv și alte răsfățuri de care nu aveați timp până acum.

3. Intervine rutina. ADEVÃRAT

Acest lucru însă nu trebuie să fie neapărat negativ. O relație bazată pe respect și încredere nu se va destrăma din cauza rutinei. Rutina este un lucru firesc al vieții, însă te poți folosi de ea pentru organizarea evenimentelor. E normal să te trezești dimineața și apoi să îți faci patul, fără ca acest lucru să te deranjeze. Deci, și să te întâlnești cu iubitul tău la prânz în fiecare zi este o activitate plăcută..

4.Trebuie să faci toată treaba în casă. FALS

Citește mai mult pe http://mariefecte.blogspot.com/2011/04/5-mituri-despre-mutatul-impreuna-cu.html

Citeste si:  Nu rezisti mult inainte sa explodezi?

About author View all posts Author website

Sabrina Nedelcu

Femeile vor barbati, cariere, bani, copii, prieteni, lux, confort, independenta, libertate, respect, iubire si dresuri de trei dolari care nu se rup!

2 CommentsLeave a comment

  • Super tare articolul despre cele 5 mituri .. insa legat de facut totul in casa e adevarat.majoritatea cazurilor femeile fac totul,fac parte si eu.:D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *