Despre iubire

Despre iubire sunt multe de spus as putea sa fac romane si sa v-a spun cuvinte cu miile poate chiar mai mult de atat, important este sa ai incredere in cel de langa tine si sa nu inseli ca sa nu fi inselat . Iubirea inseamna si sacrificiu daca iti doresti intradevar ceva de la persoana iubta, nu numai placere. Din dragoste facem copii, ei sunt viitorul nostru cand ne uitam la ei ne uitam la viitor, iar ei cand se uita la noi vad doar trecutul.
Dupa orice fapta vine si o rasplata , in iubire mai si gresesti dar daca ai facut-o, fa-o cu cap sau cel putin asuma-ti responsabilitatiile si nu dezamagii, in final se poate ierta orice greseala dar mai putin uita !

Iarta-ma este doar un cuvant mic pentru cineva ce este chiar suparat tare pe tine , dar daca te iubeste iti v-a accepta scuzele.

Despre iubire
Parerea mea e ca principalul lucru in viata este FAMILIA ,cariera nu te asteapta acasa, banii nu-ti sterg lacrimile iar faima nu te imbratiseaza noaptea!
Iubiti-va mult !!!

Citeste si:  Ziua indragostitilor

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

4 CommentsLeave a comment

  • Importante sunt urmatoare: familia, prietenii si abia apoi persoana iubita. Bineinteles ca daca ai trecut de casatorie, punctul 3 se transforma in 1.

    • De ce casatoria face o diferenta atat de mare? In fond, persoana iubita a fost langa noi si a avut aceleasi sentimente si inainte de casatorie.

      • eu cred ,ca dupa casatorie, impreuna cu persoana iubita v-a face-ti viitorul … construiti ceva numai pentru voi iar „mierea” sau „munca si viitorul vostru” este in acel micut/sau aceea micuta care v-a creste sub ochii vostrii ! 🙂 diferenta de la cer la pamant nu ? 😀

    • mai degraba , Familia , iubita , si prietenii ! unii prieteni te trag pe sfoara sau iti intorc spatele la greu dar ,pers,iubita daca te iubeste nu te-ar lasa la greu….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *