La naiba cu dragostea

LA naiba cu dragostea

 

Cand ajungi in acel moment al vietii ,dezamagit de o persoana care chiar iti păsa de ea si gandeai ca nimic nu te v-a face sa o pierzi si nu v-a dezamagii incat sa doara , tragi o concluzie si spui ca te-ai inselat in aceasta privinta !

Eu consider ca viata este doar un joc de rahat dar cei drept cu o grafica buna .

Bate si ti se va deschide ,daruieste si ti se va darui , dar ai grija pentru ca daca tu daruiesti totul nu poti fi sigur ca mai primesti ceva sau cel putin poate ramai socat vazand ca tot ce ai strans sa oferi nu este apreciat.

Daruieste si nu astepta nimic in schimb pentru ca atunci cand astepti si nu ti se va da, vei fi dezamagit, dar daca vei primi ai sa fi surprins.

Pretuieste ficare moment ca si cala naiba cu dragosteand ar fi unicul si ultimul , nu te lasa influentat de nimeni si alege cu capul in majoritatea cazuriilor … nu cu inima ! Daca alegi cu inima poti fi fericit pe moment si vei suporta consecintele pe viitor !

   Dragostea este ca un joc de carti, inveti cum sa le-mparti, cum sa primesti dragoste din parti.

Citeste si:  Ce este Chlamydia Trachomatis?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *