Atentie la Anvelopele SH de proasta calitate

anvelope proasteIntru cat incepand cu data de 1 noiembrie devine obligatoriu pentru orice posesor de masina sa isi cumpere anvelope de iarna, apar foarte multi afaceristi care va vand minciuni. Mare grija la ce cumparati.

De ce sa cautati pe internet anvelope second hand cand toate vulcanizariile au anvelope pe care le poti vedea, nu ai suprize, probleme cu transportul si alte neplaceri, sti unde sa te duci daca s-au stricat sau au probleme. Iar pe langa toate acestea ti le si monteaza pe gratis.

Recomandat e sa cumparati anvelope noi nu second hand, de la firme pe care le cunoasteti, sau ati auzit vreodata de ele. Cele sh sunt de scurta durata si oricum trebuie sa le schimbati aproape anual. Daca am face un calcul cu un set de anvelope noi daca nu mergeti foarte mult puteti sa nu le schimbati cativa ani buni. Cele second hand nu tin mai mult de 30.000km si nici in timp chiar daca nu mergeti mult nu rezista.

In concluzie daca nu aveti bani de anvelope noi, luati anvelope la mana a doua dar cu mare grija sa nu fiti pacalit si sa platiti si amenda cand va prind politisti.

Citeste si:  Concert The Wall - Impresii

2 Comment

  1. Paul says: Reply

    Dacă e să tragi o concluzie,tot ce e SH e de prost gust. Mai ales anvelopele după ce le-a uzat.

    1. Dragos says: Reply

      Prost gust mai putin (cei care cumpara de la mana a 2-a o fac pentru ca nu au bani de mai bun nu de placere), probabil vroiai sa spui proasta calitate.

Leave a Reply