Tipuri de jocuri cu parcari

jocuri cu masiniO subcategorie extrem de distractiva din colectia jocurilor online cu masini este compusa din jocuri cu parcari. Desi acestea nu au atinsa inca popularitatea categoriei mama din care fac parte, si anume jocuri cu masini, ele au incept sa fie accesate din ce in ce mai mult de catre utilizatorii online. Motivul pentru care acest tip de jocuri a stat mult timp in umbra categoriilor superioare consta in faptul ca jocurile cu parcari nu emana acelasi grad de entuziasm precum jocurile cu atv-uri sau camioane. Insa multi utilizatori ai internetului acceseaza aceste jocuri deoarece doresc sa isi testeze la maxim abilitatile de coordonare si orientare in spatiu.

Sunt jocurile cu parcari folositoare?

In ceea ce priveste abilitatile dumneavoastra de condus, practicarea acestor jocuri va poate ajuta sa va imbunatatiti felul in care calculati unghiurile atunci cand parcati o masina. Majoritatea acestor jocuri cu parcari contin o limita de timp in care trebuie sa executati cat mai multe parcari, pe diferite nivele. In primul nivel, veti primii o sarcina extrem de simpla, in care nu trebuie sa executati prea multe miscari pentru a parca masina in locul potrivit. Nivelul doi nu pune nici el prea multe dificultati utilizatorului, insa trebuie sa stiti ca odata ce l-ati depasit cu succes, va asteapta o serie de parcari ce necesita cu adevarat o concentrare maxima.
Tensiunea acestor jocuri cu parcari provine din faptul ca utilizatorii sunt presati de timp. Daca petreci foarte mult timp la unul dintre niveluri, atunci nu veti mai avea oportunitatea sa va incadrati in limita corespunzatoare de timp. Excelent ar fi ca primele niveluri sa le terminati repede pentru a salva mai multe minute pentru provocarile mai complicate din nivelurile superioare.

Citeste si:  Arta urbana

Tipuri de autovehicule ce pot fi parcate

  1. Masini. Majoritatea jocurilor cu parcari sunt create incorporand diferite modele de masini, deoarece acestea sunt cele mai frecvente autovehicule gasite pe strazi. Puteti juca astfel de jocuri cu parcari dand click aici. Cu totii stim ca exista mai multe tipuri de masini, insa jocurile online sunt bazate in special pe vehicule cu o lungime considerabila pentru a spori gradul de dificultate al nivelurilor.
  2. Motociclete. Desi multi dintre noi au perceptia ca motocicletele sunt foarte usor de parcat, trebuie sa stiti ca nu e chiar atat de simplu, mai ales cand spatiul disponibil este restrans. Spre deosebire de parcarile cu masini, motocicletele sunt mult mai greu de controlat deoarece sunt mult mai rapide.
  3. Camioane. Unele jocuri pot incorpora parcari de camioane la anumite niveluri superioare. Pentru a parca un camion aveti nevoie de abilitati excelente in condus, datorita dimensiunilor mari ale acestora. Insa acest tip de jocuri este mai rar intalnit.

Pentru a parcurge toate nivelele jocurilor cu parcari nu aveti nevoie decat de sagetile unei tastaturi normale. Unele jocuri pot include si tasta Space pentru optiunea de franare. Cercetatorii au demonstrat de mult timp beneficiile pe care le pot aduce jocurile online gandirii spontane intalnita la oameni. Acest tip de joc este este utilizat de oameni de toate varstele, de la cei mai mici copii care stiu sa opereze un calculator pana la oameni de varsta a doua sau chiar a treia.

Calculator, PlayStation, Xbox si multe alte sisteme de jocuri

Jocurile cu parcari sunt create pentru a fi folosite pe mai multe sisteme de jocuri, si nu doar pe calculator. Detinatorii de sisteme PlayStation sau Xbox se pot bucura de aceste jocuri in orice camera sau spatiu ce dispune de un televizor. Ele se pot juca atat la simplu, cat si la dublu, concurand concomitent cu un prieten pe un ecran suplimentar inclus in optiunea „jucatori multiplii”. De obice, multe site-uri permit utilizatorilor sa joace aceste jocuri cu parcari fara nici un cost, insa puteti gasi anumite site-uri profesioniste pe care accesul se face doar cu achitarea unei mici taxe.

Citeste si:  Un banc bun

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *