Am virusi in calculator, ce pot sa fac?

virus ataca calculatorulhttp://servicelaptopbucuresti.ro/Am virusi in calculator si nu stiu ce pot sa fac ? Ei bine, ,pentru a scapa de virusi, continua sa citesti acest articol.

Cu totii am avut aceasta problema, ori cand ne-am luat calculatorul si luam toate prostiile ce vedeam pe orice site, dc++ sau alte chestii banale.

Cum se comporta un calculator cu virusi

Un calculator cu virusi incetineste randamentul de functionare, iar in fuctie de situatie calculatorul/laptopul se poate bloca in sistemul de operare si pot aparea defecte ce scurteaza viata calculatorului dvs.

Printre defectele cauzate de virusi se pot enumera: defectiuni ale functionarii corespunzatoare ale memorie RAM, aparatia de errori tip Bluescreen ce nu permit calculatorului sa functioneze, defecte ale hard disk-ului precum errori de scriere/citire, bad-uri pe discul hard-disk-ului; cu alte cuvinte virusii dauneaza, afecteaza si produc defecte al unor componente sau al intreg sistemului de calculator.

1)Daca iti apar reclame, ti se misca mouse singur ti se deschid ferestre nu se poate conecta internetul, nu poti sa misti nimic, inseamna ca ai luat un virus SPYWARE, care trece de orice antivirus si-ti tine calculatorul infectat. Acest virus de tip spyware se poate sterge/elimina doar printr-o reinstalare de windows. Inainte de a va reinstala windows-ul, salvati-va datele importante

Se poate sa ai prorat keylogger sau alte minunatii  prin care iti poate controla tot in pc.

2)Daca iti merge calculatorul mai greu se incarca mai greu, si  se mai restarteaza din cand in cand, ei uite asta e o problema medie ce se poate rezolva cu un antivirus+antispyware …. deci nu ar trebui multa panica

Citeste si:  Emoticoane noi Yahoo Messenger 11 - Coduri

3)Mai sunt virusi d-aia care nici nu obvservi si deabia deabia ca iti dai seama ca ii ai cand dai un scan ( asa aveam eu vreo 500) la astia nu e panica aproape deloc, dai un scan de 2-3 ori, dai si cu antispyware daca ti i`ai luat, o defragmentare pe partitii si e ca si nou..

Insa daca vrei sa-ti protejezi calculatorul si esti incepator, iti iei frumusel un antivirus, un firewall si optional un antispyware, chiar daca consuma ceva resurse,   zic ca merita decat sa-ti freci calculatorul cu totul.. iar pentru cei care se stiu bine intainele internetului.. antivirusul e doar optional, eu unul nu folosesc pentru ca stiu ce sa descarc si nu intru pe toate site-urile unde scrie free aia free aia free aia

Si daca chiar aveti probleme cu laptopurile, si sunteti din bucuresti sau din zona;

 

Apelati la un specialist pentru a va proteja calculatorul de virusi

Va recomand un speciliat care are toate informatiile cu privire la virusi, devirusare, salvare date s.a.m.d. Daca a-ti scapat de un virusi, asta nu inseamna ca pc-ul dumneavoastra este complet protejat.

Alte detalii puteti gasi pe Service laptop Bucuresti sau la numerele de tel. 0721 04 98 75 / 0763 64 46 29

O sa fac curand si  o lista cu niste antivirusi buni pe care puteti sa ii luati.

Multa bafta.

Eugen.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *