An nou fericit

an nou fericit

Blogu Lanoapte.ro ureaza la toata lumea un an nou fericit, plin de impliniri, bani, fericiri, bucurii, dorinte implinite si multa sanatate, pentru ca, sa nu uitam: sanatatea e cea mai importanta si daca ai sanatate ai de toate.

Astazi 31 decembrie 2011 chiar si Google va ureaza sa aveti un an nou fericit prin schimbarea logo-ului sau asa cum ne-a obisnuit de fiecare data cand are loc un eveniment important. Google a mai urat romanilor La multi ani de ziua nationala, de 1 decembrie in acelasi mod, printr-un logo specific evenimentului.

Astazi in ultima zi a acestui an, 2011, ne popunem sa intocmim impreuna o lista cu sarcini pe care noi, administratorii blogului vrem sa le ducem la bun capat in anul ce va urma, speram optimisti ca vom avea un an nou fericit si obiectivele noastre sa fie atinse:
– Media de vizitatori a acestui blog anul acesta a fost de 5000 cu un record de 11500, in anul ce va urma dorim prin onesta noastra modestie sa dublam aceste cifre punand zilnic sau cel putin saptamanar articole interesante care sa starneasca interesul a cat mai multor vizitatori
– Facebook (in afara subiectului nu puteam sa nu spun ca spre deosebire de google, facebook nu ne ureaza an nou fericit, oare de ce?), sa nu uitam de el, in anul 2011 desi am aparut relativ tarziu pe facebook cu pagina noastra am reusit sa strangem aproximativ 2000 de like-uri pe pagina noastra, in anul nou vrem sa ajungem la 10.000
– Intrucat domeniul acesta nu mai satisface indeajuns criteriile noastre si are unele mici dezavantaje, avem de gand sa ne mutam pe un domeniu nou, sarcina ce va fi alocata listei de facut in 2011.
– Anul acesta uram an nou fericit la cel putin 500 de oameni fideli care ne viziteaza zilnic dar si la cateva mii de oameni care ajung pe siteul nostru din cautarile facute pe marele motor de cautare Google.
– Cine stie poate cu noul domeniu pe care vrem sa-l luam in anul ce va urma poate vom schimba si design-ul acestui blog cu unu mult mai atractiv..

Citeste si:  Gânduri de noapte

Sper ca in josul paginii sa ne lasati comentariile voastre cu dorintele pentru noul an. De asemenea pe langa urarea de an nou fericit trebuie sa discutam putin de revelionul ce va veni cat de curand. Voi unde va petreceti revelionul anu acesta, lasati comentarii cu locurile unde veti merge pentru a avea un an nou fericit impreuna cu prietenii sau familia.

Vedeti aici restrospectiva anului 2011.

In finalul acestui articol, cred ca si ultimul pe anul acesta va uram din nou si fara pic de repetitism an nou fericit!

About author View all posts Author website

Dragos

Un tip pasionat de websiteuri, SEO, SERPs si multe alte chestii ONLINE. Sunt un content-writer si scriu articole care sa trezeasca si sa sporeasca interesul cititorilor dupa acest blog.

1 CommentLeave a comment

  • […] La multi ani cu bucurie ! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie, iar in jurul ei sa vie oameni buni, de omenie, sa v-aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, zile multe si prospere, de la dumnezeu putere sa invingeti relele ce va-ncurca vietile! La multi ani si un An nou fericit. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *