Îndrăznește să porți imprimeurile scoțiene

Sezonul acestea imprimeurile în stil scoțian sunt la modă. Surprinzătoare, rafinate și cu un efect distinct articolele vestimentare cu acest imprimeu sunt foarte versatile. Le putem adapta foarte multor stiluri vestimentare, de la cele casual, comode și legere, până la cele ceva mai sofisticate, office.

O cămașă în stil scoțian poate fi purtată cu succes în ținutele de zi, culorile intense și modelele diverse pot fi combinate cu fuste, blugi sau chiar cu o pereche de colanți.

Pantoanele în stil scoțian sunt și ele în vogă sezonul acesta, culorile distrag atenția de la monotonia anotimpului și oferă ținutei o doză mare de rafinament.

Alte articole ce se potrivesc perfect acestui imprimeu sunt rochiile și fustele. Purtarea lor oferă o notă de eleganță aparte și completează perfect un stil ceva mai școlăresc și mai adolescentin.

Oricare ar fi preferințele voastre în materie vestimentară sezonul acesta trebuie să încercați imprimeurile în stil scoțian.

Noi iti recomandam cu incredere asortie.

Citeste si:  Cum sa faci o ratie mare pe Filelist

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *