Bani in plus – solutii rapide

bani in plusSe intampla adesea sa ne confruntam cu situatii in care sa trebuiasca sa platim anumite sume de bani pe care sa nu ni le putem permite. Fie ca vorbim despre anumite facturi, anumite rate, sau chiar si despre anumite dorinte pe care nu am reusit sa le implinim, ori vise pe care nu le-am dus pana la capat, avem nevoie de bani in plus. Ce este de facut intr-o astfel de situatie? Cum trebuie sa reactionam si ce variante avem? Cum ne pastram calmul si cum putem trece peste astfel de momente luand deciziile potrivite? Poate ca urmatoarele sfaturi va vor putea ajuta.

In primul rand, nu reactionati impulsiv, nu va pierdeti calmul, si nu luati decizii pe care sa le regretati. Este mai mult decat esential ca in astfel de ocazii, cand simtiti nevoia de bani in plus sa aveti un plan de care sa va tineti si pe care sa il duceti pana la capat. Astfel ca puteti incepe prin a va face o lista cu ce aveti si poate fi folosit, si o lista cu toate cele ce trebuiesc platite. Facand asta veti putea privi problema in ansamblu si veti intelege mai bine ce variante aveti.

Odata ce aveti gandurile puse in ordine, ganditi-va de unde puteti face rost de bani in plus. Caz in care nu ati pastrat intr-un anumit loc, si nu aveti o rezerva, puteti oricand apela la solutia imprumutului. Iar acum, de unde sa imprumutati? Probabil ca va ganditi ca cea mai sigura solutie ar fi sa imprumutati de la banca, insa trebuie sa va ganditi ca neachitarea ratelor in timp util va vor aduce mai multe probleme. Deci daca nu sunteti absolut siguri ca puteti plati pe viitor acele rate, nu incercati.

Citeste si:  Dictionarul femeilor

Atunci ce varianta mai ramane? Desigur, puteti oricand intreba la persoanale apropiate precum familia ori prietenii. Daca aveti sansa de a imprumuta de la ei este excelent, intrucat veti putea chiar scapa si de o eventuala dobanda. Insa de multe ori, nici prieteni ori familia nu va pot face rost de bani in plus, mai ales in astfel de vremuri, deci ar mai ramane o singura solutie. Puteti de altfel incerca sa duceti din bunuri la amanet. Si stiu ca pe moment veti spune ca ei va vor fura, insa exista si optiunea de a pune obiectele gaj. In ce consta asta? Orice obiect pe care il aveti, puteti sa il duceti, ca ei sa il verifice, sa il evalueze si sa va ofere o anumita suma de bani pe el. In acest caz, ei vor pastra in siguranta obiectul pentru o perioada stabilita, pana cand veti putea aduce banii inapoi. Altfel, obiectul va intra in posesia lor. Daca alegeti aceasta metoda, va veti putea recupera obiectele inapoi, sau daca lucrurile vor merge mai rau nu va trebui sa va ganditi ca cineva va va cauta pentru toti acei bani in plus pe care i-ati obtinut.

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *