Cutia cu tepe plina de escroci

cutia cu tepeCutia cu tepe plina de escroci reprezinta ansamblul persoanelor care se imbogatesc din mila oamenilor. Marea majoritate a escrocilor din ziua de azi folosesc diferite pretexte numai pentru a-i imprumuta cu bani si a te pacali in fel si chip.

Culmea e faptul ca la cate tepe a reusit tipa ce te aborda in aproprierea autoturismului tau, a ajuns deja celebra pe net cu povestea bine pusa la punct: este din Croatia, vorbeste o engleza tocita, spune ca a fost jefuita, n-are bani, acte si ca ar avea nevoie de 30 euro ca sa ajunga pana la Iasi, totul spus intr-un spectacol de teatru care-ti inmoaie inima.

Povestea detaliata a tipei se regaseste detaliata pe blogul www.andreea-verde.blogspot.ro/2012/06/chiar-fost-teapa.html

Aceeasi persoana, aceeasi poveste. www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Escrocii au variante tot mai moderne de a insela oamenii www.libertatea.ro/detalii/articol/atentie-la-escrocii-moderni-se-dau-straini-si-cersesc-din-lamborghini-404198.html

Escrocheria este la drumul mare asa ca si persoanele juridice va pot viata un chin, cel mai bun exemplu fiind agentiile de turism.

Din punctul meu de vedere, pana si persoanele pe care le consideri mai mult sau mai putini prieteni, poti profita dupa urma ta prin a-ti cere un imprumut de bani. Atunci cand imprumuti o suma de bani, ar fi mai bine sa iei in considerare ca acea suma nu o mai vedea niciodata.

Intr-un oras mare ca Bucurestiul, escrocii sunt la tot pasul, gen imbracati la 4 ace intr-o masina de lux cerandu-ti bani de benzina sau sub diferite pretexte.

Citeste si:  Eurovision-ul romanesc si Cezar

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *