Cum se realizeaza editarea imaginilor?

editarea imaginilorDe cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti nevoie sa trimiteti o poza cu voi, sau sa uploadati o imagine pe un site?. De cate ori nu ati vrut sa aratati cuiva, sau sa folositi intr-o prezentare o anumita portiune din desktop? De cate ori nu ati avut nevoie sa convertiti o imagine pentru a putea fi vizualizata si folosita de alte programe?. Daca raspunsul este cel asteptat, atunci ati ajuns in locul potrivit. Cu ajutorul nostru si al celor de pe ServiceLaptopBucuresti, editarea imaginilor vi se va parea, de acum inainte, usor de realizat.

Sugestii:

  • print screen si snippig toolDe multe ori vi se intampla, in timp ce lucrati cu laptopul, sa vreti sa utilizati anumite portiuni de pe desktop ca si imagine. Aceste imagini ati putea sa le folositi mai apoi in prezentari PowerPoint, ori chiar sa aratati sau sa ajutati pe cineva, folosind exemple. Daca va aflati intr-un astfel de caz, veti rezolva rapid editarea imaginilor daca veti folosi functia PrintScreen ori chiar aplicatia Snipping Tool. Aceasta aplicatie este disponibila sistemului de operare Windows 7. Pentru mai multe detalii, cititi articolul „PrintScreen si Snipping Tool„.
  • Caz in care aveti dificultati cu o imagine care ocupa prea mult spatiu si vreti sa o micsorati, aveti oricand la dispozitie 2 solutii. Prima dintre ele implica utilizarea unei aplicatii care se numeste IrfanView. Iar cealalta va pune in situatia in care puteti face editarea imaginilor online. Pentru mai multe detalii, va sta la dispozitie articolul „Cum micosorati dimensiunea imaginii„.decuparea pozei
  • Vi se intampla uneori sa va intoarceti de la o petrecere unde ati facut multe poze si sa vreti sa utilizati una dintre ele?. Insa in toate apar prea multe persoane iar voi vreti sa folositi (postati) o imagine in care sa apareti numai voi?. Exista o solutie simpla si pentru asta, care implica decuparea pozelor cu pricina. Editarea imaginilor astfel, poate fi realizata fie cu IrfanView, fie cu Paint, fie cu Snipping Tool. Instructiunile si pasii corespunzatori in articolul urmator: „Decuparea pozei – instructiuni„.
Citeste si:  Remedii naturale

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *