Haine pentru copii – sugestii

haine pentru copiiDupa cum toti stim, copii atunci cand sunt mici au nevoie de haine noi tot timpul, chiar mai des decat in cazul unui adult. Insa de ce? Cum se face ca o fiinta atat de mica simte nevoia hainelor noi tot timpul? Asta se intampla datorita faptul ca atunci cand copii cresc, acestia cresc relativ brusc, mai ales de la stadiul de cateva luni la cel de un an sau 2. Iar pentru ca acestia cresc intr-un ritm ametitor iar constitutia corpului se schimba deasemeana, veti observa ca o bluzita cumparata in ianuarie nu ii va mai veni in decembrie. Astfel ca, haine pentru copii trebuie sa cumparam tot timpul.

Desigur, nu este foarte convenabil sa cumparam lunar alte haine pentru copii, mai ales ca o astfel de investitie va poate scuti de cateva sute de lei. Insa, atunci cand vine vorba de confortul si bunastarea copilului nostru, trebuie sa avem grija de el orice s-ar intampla.

Nimeni nu spune insa ca nu este bine sa luam copilului hainute poate cu o marime mai mare astfel incat sa il tina mai mult. Mai ales ca, daca si voi ati prins acea perioada, stiti cum mamele aveau inainte timp sa croseteze sau sa coasa pijamale pentru noi, care sa ne tina pentru un an, doi sau uneori 3. Niciodata nu au deranjat, si parca erau si mai comode si placute, mai ales ca erau facute cu suflet. Cu toate acestea, cand vine vorba de haine pentru copii, este bine sa nu exageram cu numerele in plus. Caci putem oricand sa suflecam o bluzita sau un pantalonas, insa tot acel material in plus ii va ingreuna miscarile.

Citeste si:  Pune-ti mintea-n miscare

Acum intervine si o alta problema: moda. Cum se face ca majoritatea copiilor ajung sa ceara tricouri cu personajul preferat? Bine ca avem haine copii online.

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *