Parcarea perfecta – mit sau fictiune?

parcarea perfectaDe cate ori nu ati incercat sa parcati masina in tot felul de locuri insa v-ati trezit cu zgarieturi sau pete pe care nu vi le puteti explica?. Cum se intampla ca in Romania nu se poate gasi un loc bun de parcare fara sa avem parte de troiene de zapada, accidente sau jocuri de copii? Astfel de intrebari sunt puse aproape de toti soferii de masini. As spune direct ca suntem ghinionisti cand vine vorba de asta, pentru ca multe dintre intrebarile noastre nu isi gasesc vreodata un raspuns. Iar multe dintre problemele cu care ne confruntam nu le putem rezolva. Astfel ca, parcarea perfecta ajunge sa fie doar un mit sau cel putin un cadou pe care il poti primi decat in strainatate.

De multe ori m-am intrebat de ce trebuie sa ma confrunt cu pisici ori caini atunci cand parchez masina afara. De ce trebuie sa ma trezesc cu pete pe capota si pe usi, in fond platesc mult pentru parcare asta. Sau altfel, am fost si eu copil si am facut si eu prostii, insa de multe ori ma intreb daca ar trebui sa ma supar atunci cand vad urma mingilor de fotbal pe parbriz. Sincer sa fiu, ajung sa ma gandesc daca sunt sanse macar sa gasesc parcarea perfecta.

Dupa mult timp in care m-am gandit serios la asta, am decis sa gasesc un loc de parcare acoperit. Prima optiune ar fi cu chirie (un prieten se ofera.. insa nu mi se pare parcarea perfecta). A doua ar fi sa renovez garajul pe care il folosesc ca spatiu de depozitare momentan. Usa este stricata si am gasit site-ul asta cu usi de garaj de la scharx, insa nu stiu ce sa aleg.

Citeste si:  Top 10 cele mai frumoase castele din intreaga lume

Daca stiti mai multe, ati putea sa ma ajutati sa aleg?

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *