Lectie de viata

Lectia de viata

Viata e prea scurta. Steva Jobs, unul dintre cei mai inteligenti oameni ai secolului nostru, spunea ca a trait ca si cum nu ar fi decat ziua de azi si a invatat ca si cum ar trai o vesnicie. Incearca la fel.

Incearca sa le faci si sa le incerci pe toate, sa nu ratezi ocazii, sa nu ai regrete, sa nu porti pica nimanui ( sau macar sa nu tina prea mult timp), sa iubesti chiar daca risti sa te arzi.

 

Din cand in cand, incearca sa traiesti intr-un haos. Oricum toata lumea asta este. Numai asa poti sa accepti lumea asa cum este. Nimic nu e alb sau negru, totul e gri.

Cateodata trebuie sa te lasi dusi de val, sa nu gandesti, sa nu ti pese de nimeni, sa auzi telefonul cum suna si nu ti pese cine e, sa stai pana dimineata la povesti, sa iesi in club la zbenguit,  sa spui ce crezi si gandesti chiar daca te gandesti ca o sa fii judecat, sa nu ai nici un plan.

 

Totodata, fa in asa fel incat acest haos de mai sus sa fie controlat prin obiectivele pe care ti le propui. Adica e usor sa iesi la mal, atunci cand stii care este insula spre care navighezi. Daca iti placi doar sa te lasi dusi de val, e posibil ca niciodata sa nu vezi uscatul.

Adrian-Florin Dinu

Citeste si:  Viata in service

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *