Vand laptop second hand bucuresti

laptop second hand ieftinVand laptop second hand, valabil pentru bucuresti. Service de laptopuri scoate la vanzare mai multe laptopuri pentru folosinta, se asigura garantie pentru fiecare laptop in parte. Laptopurile second hand sunt performante, ieftine si iarasi ieftine.

Pentru ca stim ca nu toata lumea isi permite sa-si achizitioneze un laptop nou, care are un cost de circa 1700-2800 ron, de aceea, va propunem laptopuri second hand de la preturi de circa 400-1000 ron, in functie de configuratie.

Un laptop pe placul tau

Tu spune-ne cum vrei sa fie laptopul tau si noi il facem asa cum tu ti-l doresti. Alege dintr-o gama larga de laptopuri, Acer, Fujitsu Siemens, Hp, Dell, Toshiba Satellite, Sony Vaio – alege laptopul care-ti place mai mult.

Ca sa-ti faci o idee despre fiecare laptop in parte, la circa 400 ron poti gasi un laptop cu aspect placut si ingrijit, cu un procesor de circa 1600 Mhz, Memorie Ram 512MB , Hdd 40GB.

Pretul de 400 Ron include si alimentatorul !

Vrei un laptop mai performant ? Nu ramane decat sa ne contactezi si noi iti vom spune ceea ce iti putem oferi sau poti sa optezi sprin a ne vizita la sediul nostru. Te asteptam pe service laptop bucuresti pentru a gasi harta.

Cumpara acum un laptop second hand ieftin si durabil.

Telefon si informatii pentru laptopurile second hand se pot gasi la numerele de telefon 0721 049 875 sau 0763 644 629

Citeste si:  Display laptop second hand

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

9 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *