Să ne dezbracăm de secrete

Să ne dezbrăcăm de secretesa ne dezbracam de secrete

Sună interesant nu ? Pentru voi, băieții în continuă căutare de tehnici de cucerit femeile am creat acest articol. Un articol fără perdea aș spune eu, care va dezvălui lucruri la care nu v-ați fi gândit nicicum.

Ce înseamnă pentru o femeie să se epileze….

Ups, cred că nu mai e atât de mare secretul că o femeie este preocupată în permanență de imaginea ei. Dar, secretul cel mai mare este că… DA, ne face plăcere să ne epilăm. Deși voi băieții ați crezut probabil că este o metodă dureroasă, că nu ne face plăcere și că ne dă bătăi de cap ( ați crezut bine stați liniștiți ), atunci când trebuie să ne epilăm, suntem foarte încântate de rezultatele ce urmează să apară. Este foarte plăcut să îți spună iubitul că ai o piele fină… Dar cel mai important lucru este acela că atunci când ne epilăm, o facem pentru un motiv anume ! Trebuie să mergem în club, la plajă, să plecăm într-o excursie, să avem o seară romantică cu iubitul…Astfel se face că epilatul este de fapt un mic preludiu înainte de o activitate plăcută !

Ce înseamnă pentru o femeie să primească flori…

Florile sunt…flori. Nu zic că nu sunt frumoase, sau nu sunt un gest drăguț. Este frumos să primești un buchet de flori din partea unui prieten sau din partea iubitului. Însă, noi femeile suntem un mic șablon care trebuie etalat în fața a cât mai multor persoane. Ce vreau să spun este că, o mică broșă care poate costa chiar și 10 Ron, va fi mult mai interesantă decât un buchet de trandafiri de 50 de Ron. Florile stau în casă…în vază..nu le vede nimeni ! Broșa iese la plimbare..creează noi subiecte pentru un prânz cu fetele.

Citeste si:  Alte ganduri de noapte

Ce  înseamnă pentru o femeie să fie însărcinată..

Este fabulos! Cel mai frumos lucru din lume.. toată atenția se îndreaptă asupra ta, toată lumea îți oferă câte ceva..și cel mai mișto lucru care se întâmplă când o femeie este însărcinată..este acela că poate face mici escapade în lumea culinară fără să țină cont de kilogramele în plus..

Ce înseamnă pentru o femeie să poarte tanga..

Nici măcar nu îmi mai amintesc când am purtat prima oară..Cert este că ne-am obișnuit atât de tare cu ei încât nu simțim nimic ! Singurul lucru care îl simțim este frigul..iarna !!

Ce înseamnă pentru o femeie să fie implicată într-o relație…

Este lucrul de care ne este cea mai mare teama. O relație înseamnă responsabilități, înseamnă timp și efort. Ne este foarte frică de aceste lucruri.. Trebuie să dăm explicații, trebuie să cerem părerea partenerului.. Dar totuși adorăm să fim într-o relație. Sună ca un paradox nu? Dacă avem un partener, avem un sprijin… Dacă avem un partener..avem posibilitatea de a simți acei fluturași în stomac… Si pentru aceste aspecte.. acceptăm responsabilitățile !

Ce înseamnă pentru o femeie să îți cunoască părinții..

Atunci când spunem că nu vrem..ca suntem rușinate..sunt pure pretexte ! De fapt, abia așteptăm să facem cunoștință cu părinții voștrii. Acest lucru ne oferă siguranță și ne face să avem mai multă încredere în bărbatul de lângă noi. Ne place să auzim ce a zis mama-soacră despre noi.. dar să fie de bine !

Ce înseamnă pentru o femeie să plângă…

Femeile sunt sirpoase..din cale afară ! Așa că… să știți că nu suntem foarte rănite atunci când ne smiorcăim.. Noi plângem și la desene animate..așa că să nu vă mire dacă ne curg lacrimile șiroaie când refuzați să mâncați cina preparată de noi ! Ideea este ca e foarte important să ne arătați că vă pasă. Nu știu dacă aș putea descrie sentimentul acela pe care îl are o femeie când este luată în brațe de un barbat care o consolează..

Citeste si:  Cat de bine stii sa dansezi ?

Ce înseamnă pentru o femeie să se dezbrace în fața unui bărbat..

Oricum suntem un pic complexate de cum arătăm… iar dacă mai este și prima dată când ne vedeți dezbrăcate..încercați să o faceți într-un loc mai întunecat..

 

Am citit un articol cândva care spunea cam așa: “ Să fi femeie înseamnă să ai o geantă mare plină cu de toate iar atunci când îți cauți rujul sau cheile să nu le găsești..”

Mare dreptate avea !

Un articol scris de Sabrina Nedelcu

P.S. , ai ceva o noutate, o stire, un articol sau pur si simplu ceva de spus ? nu uita sa ne contactezi

 

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

5 CommentsLeave a comment

  • In unele articole ai perfecta dreptate, ma regasesc,dar nu in toate. Depinde si de femeie, fiecare om e unic, asa ca nu toti vad si percep lucrurile la fel…

    1.Pe mine ma ingrozeste ideea de a cunoaste parintii unui iubit, cel mai bine pentru mine e sa nu ii cunosc, atunci ma voi simti obligata sa ii plac sau sa ma prefecat ca ii plac, iar eu nu suport prefacatoria. Nu vreau ca in relatia noastra sa se bage parintii lui sau ai mei, adica, sincer nu imi pasa daca mama lui ma crede prea neindemanatica, mica sau urata ptt fiul ei, iar a doua varianta(cea mai urata parerea mea) sa te atasezi de oamenii aia atat de mult, incat atunci cand voi nu o sa mai formati un cuplu sa le simti lipsa…

    2. Urasc sa primesc flori, mai bine nimic decat flori! Nu simt nici cea mai mica placere in a primi ceva la care ma voi uita cum moare…mi se pare sadic…

    3. Cat despre plans, e ok, dar cu o limita…parerea mea… 😀
    PS: Take care!

  • Intradevar, fiecare femeie este unica in felul ei. Acest articol este o statistica a majoritatii . Se spune ca barbatii sunt soferi mai buni decat femeile, nu este musai, dar este general valabil. Take care ! And tnx for your point !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *