Cazare Roma – Ce poti vizita in Roma

Daca aveti de gand sa vizitati Roma in viitorul apropiat va sfatuiesc sa cititi tot acest articol.

Dupa cum am mai discutat deja aici si daca aveti planuri pentru concediu si va stabiliti din timp o lista de obiectie turistice noi va oferim un mic tur virtual al capitalei Italiei, Roma.

In primul rand acest oras antic, absolut minunat a fost construit pe 7 coline. Un loc strategic ales, in centrul tarii. Aceasta pozitionare ii aparau de atacurile inamice.

Pretul pentru o calatorie spre Roma variaza in functie de pretentiile dvs. Puteti opta pentru o vizita mai scurta si nu una de lux. In principal conteaza sa vedeti infrastructura nu camera de hotel.

coloseum roma

Roma si obiective turistice:

– Cel mai important obiectiv de vizitat neaparat cand treceti prin Roma este Colosseum-ul. Aceasta constructie giganta se afla in centrul orasului, unde se poate ajunge foarte usor cu metroul, prin statia care ii poarta chiar numele.

Daca alegeti sa vizitati Colosseum-ul langa acesta gasiti un minunat arc de triumf dar si case vechi, construite de romani, plus o multime de sit-uri arheologice inca in explorare.

Fontana di Trevi este o fantana in aer liber, construita in stil baroc in secolul XV.

– Vaticanul. Micul oras aflat in inima Romei este deschis oricarui vizitator care vrea sa intre. Aspectul exterior este minunat, si daca aveti rabdarea de a sta la coada pentru a intra in „basilica” puteti gasi mormantul papei, dar si multe obiecte din aur, de la statui la capace de canale.

Roma este un oras minunat plin de obiective turistice, atat de multe incat nu am avea destule pagini pe site sa vi-le prezentam pe toate. Ca sfaturi pentru o calatorie cat mai placuta ar fi:

Citeste si:  Revelion Austria 2011

– daca aveti de strabatut distante mai mari in afara centrului mergeti cu metroul, ajungeti mult mai repede si nu mai stati blocati in trafic. Desi noi azuim des de problemele cu traficul aglomerat din Bucuresti, spre usurarea noastra toate orasele mari au probleme cu traficul.

– in centrul Romei va recomand sa faceti un tur cu autobuzul, aveti cateva beneficii printre care, puteti admira o multime de case vechi, constructii, statui stand pe scaun intr-un autobuz curat si cu aer conditionat.

– alegeti-va perioada de concediu in luna august deoarece majoritatea localnicii sunt plecati in alte excursii si nu aveti parte de aglomerare extrema.

Cam asta e tot, daca aveti informatii care pot veni in completarea acestui articol puteti sa le impartasiti cu noi si restul vizitatorilor prin formularul de contact de mai jos.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *