Top Filme Romantice (partea II)

Tocmai ati terminat cina, iar acum, tu si jumatatea ta ati vrea sa va uitati la un film? Este weekend, afara ploua si vrei sa te uiti la un film bun in timp ce bei un ceai?  – Atunci, ai venit in locul potrivit. Urmareste topul filmelor romantice realizate pana in 2012:

(numerotarea nu a fost facuta dupa un criteriu anume)

6. „One Day” (2011) – Dupa ce petrec o noapte impreuna in ziua in care aveau sa termine liceul, Dexter si Em se intalnesc in fiecare an in aceasi zi pentru a recupera din timpul pierdut. Uneori sunt impreuna, alteori nu, in ziua aceea.

Actori: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson.

film romantic7. „Titanic” (1997) – Un baiat si o fata din medii sociale diferite se intalnesc in timpul unei calatorii pe vasul de croaziera RMS Titanic, care are sa se confurnte cu o catastrofa.

Actori: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane.

8. „The Notebook” (2004) – Un tip tanar si pasionat de viata, se indragosteste de o domnisoare instrarita, careia îi ofera libertatea de care avea nevoie. In scurt timp ei sunt separati din cauza diferentelor de statut.

film comedie romantic

Actori:  Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams.

9. „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004) – Un cuplu trece printr-o procedura de a stergere reciproca a relatiei lor, atunci cand nimic nu pare sa mai mearga cum trebuie, insa numai prin procesul de pierdere ajung sa descopere ce au avut de la început.

Actori: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson, Gerry Robert Byrne.

10. „This Means War” (2012) – Doi agenti de la CIA intra intr-o batalie crancena dupa ce afla ca se intalneau cu aceasi tipa.

Citeste si:  Cumpar fericire

Actori: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

  • Toti se vaita ca au vazut titanic, ca s-au plictisit de el si bla bla bla…cu toate astea, cred ca e printre cele mai bune filme all time!

    • Titanic este un film clasic, o drama romantica si este cat se poate de incitant. Poate ca nu este cel mai bun film facut vreodata, dar ai dreptate, se numara printre cele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *