Top Filme Romantice (partea III)

Tocmai ati terminat cina, iar acum, tu si jumatatea ta ati vrea sa va uitati la un film? Este weekend, afara ploua si vrei sa te uiti la un film bun in timp ce bei un ceai?  – Atunci, ai venit in locul potrivit. Urmareste topul filmelor romantice realizate pana in 2012:

(numerotarea nu a fost facuta dupa un criteriu anume)

11. „Sleepless in Seattle” (1998) – Fiul unui barbat ramas vaduv, suna la un most de radio in incercarea de ai gasi tatalui sau un partener.

Actori: Tom Hanks, Meg Ryan, Ross Malinger.

12. „Flipped” (2010) – Doi copii de clasa a 8-a incep sa aiba sentimente unul fata de celalalt desi au firi total opuse. Filmul este o ecranizare a romanului „Flipped” de Wendelin Van Draanen.

Actori: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay.

13. „Serendipity” (2001) –  Un cuplu se reuneste dupa multi ani de la prima lor intalnire, se indragostesc, si se despart, convinsi ca intr-o zi vor ajunge din nou impreuna.

Actori: John Cusack, Kate Beckinsale, Jeremy Piven.

14. „Meet Joe Black” (1998) – Un om instarit care are rolul de a fi un ghid al diavolului, ia forma unui barbat tanar care vrea sa invete mai multe despre viata pe Pamant, insa ajunge sa se indragosteasca.

Actori: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani.

15. „P.S. I Love You” (2007) – O tanara vaduva descopera ca sotului ei ia lasat 10 mesaje prin care sa o ajute sa scape de durerea pierderii persoanei iubite si sa isi inceapa o noua viata.

Actori: Hilary Swank, Gerard Butler, Harry Connick Jr., Lisa Kudrow.

Citeste si:  Statusuri nemaintalnite

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *