Vrei sa deschizi o noua afacere?

afacereMulti dintre noi ne dorim sa scapam de datorii, sa ne dezvoltam personal, sa ne facem o cariera in viata, insa adesea se intampla ca doar unii dintre noi sa reuseasca iar altii sa ramana in panica de idei si cu o lipsa mare de initiativa. Si ce este de facut intr-un astfel de caz? Desigur, putem alege varianta simpla, riscanta, si putin cam trista (daca este sa va ganditi) – sa castigam la Lotto, sau, daca este cu putinta, sa incercam totusi sa facem ceva. Insa atunci cand studii superioare nu avem si realizam ca ne este din ce in ce mai greu sa gasim un loc de munca bine platit, ce alte optiuni mai avem? – Desigur, ideile.

Da! cativa dintre noi ajungem sa lucram intr-un loc bine platit, insa toti (iar cand spun toti, chiar ma refer la toti) avem idei de afaceri. Cand vine vorba de afaceri noi, tot ceea ce conteaza, si nu numai la inceputul afaceri, sunt ideile. Cu cat avem mai multe idei, cu atat mai bine. Cu siguranta ca si fondurile conteaza, insa daca sunt idei bune, atunci fondurile pot aparea de nicaieri.

Toti avem idei bune, si chiar daca unele dintre ele par trasnite, majoritatea au adus venituri mari celor cu initiativa. Caci sa nu uitam de americanul care intr-o zi s-a trezit ca nu mai avea bol-uri in care sa serveasca inghetata si s-a gandita sa ruleze o vafela in forma de con, revolutionand astfel modul in care mancam astazi inghetata. El si-a dezvoltat o afacere de succes iar noi ii suntem recunoscator.

Citeste si:  Dj zet - Ceausescu n-a murit primavara

Care ar fi deci pasii pentru a deschide o afacere noua si de succes?

  1. Sa ai o idee buna cat se poate de trasnita pe care oamenii sa o poata intelege usor si care sa fie usor de implementat.
  2. Sa strangi fonduri personale sau chiar sa faci un imprumut de la banca.
  3. Sa realizeazi ca in secolul XXI, nimeni nu poate trai fara internet. Ai nevoie de un loc de inchiriat? – gasesti anunturi online. Ai nevoie de o spatiu pentru birouri? – poti alege din sutele de site-uri de informatii disponibile. Vrei sa iti deschizi o afacere in straintate? – poti apela si la www.valad.ro.

Optiuni sunt multe, iar o afacere nu este atat de greu de inceput.

jfdghjhthit45
zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

  • Adevarul este ca online-ul este baza! M-am gandit recent sa obtin o finantare si sa dau curs unei idei mai vechi dar de care nu am avut timp si nici fondurile necesare. Sper sa fie totul ok, iar in cateva luni sa pot demara proiectul.