Am vazut, am citit, mi-a placut – Ivascub

De curand am dat peste blogul ivascub.eu, si sincer sa va spun nu prea mai am timp sa mai citesc un blog in zilelea asta, insa acesta mi s-a parut un MUST!, caci nu mi-a luat mult sa fiu surprins. De ce? M-am tot obisnuit in ultima perioada sa gasesc bloguri si site-uri romanesti care „imprumuta” continut de pe site-urile straine si le semneaza ca fiind ale lor. Si nu numai faptul ca astfel de site-uri dau dovada de lipsa de originalitate, insa nici nu atrag vizual, cat sa spui ca macar design-ul este unul bun. Cu toate acestea, dupa foarte mult timp, am dat peste blogul mentionat precedent si am ramas surprins pentru ca design-ul nu este rau deloc, iar continutul este fenomenal.

Ce mi-a placut cel mai mult la site-ul ivascub.eu?

Sincer sa fiu pana si cei mai buni bloggeri ajung la un moment dat sa complice mult prea mult lucrurile. Ma refer la faptul ca cititorii din ziua de azi nu vor sa vada artificii si sa asculte muzica pe un blog, ci doar sa citeasca ceva bine scris. Unii pun imagini peste tot si impart textul in zeci de mii de parti, insa in cazul blogul-ui ivascub nici nu s-a pus problema sa dau peste asta, caci totul a fost pastrat intr-o maniera simplista si placuta vizual.

Ce puteti gasi pe ivascub.eu?

Cel mai mult mi-a placut categoria „Adolescenta”, caci am gasit aici articole despre dragoste, relatii si sfaturi printre cele mai bune. Am dat peste articole precum „Tipuri de iubire”, „Cum intretii o relatie la distanta” si „Ce trebuie sa stii despre menstruatie”.

Citeste si:  Depresia de după naștere

De asemenea, mi-a placut si categoria „Dezvoltare personala” caci mereu imi plac ideile noi si inovatoare. Aici puteti afla informatii cum sa te bucuri de viata, cum sa traiesti sanatos sau cum sa intelegi mai bine persoanele din jurul tau. Articolele mele preferate sunt: „Orgoliul in relatie”, „Cum ne lasam de fumat”, „Iubeste tot ce te inconjoara”, „Semne ca nu ai incredere in tine”, „Rusia – cultura etica”.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *