Plante afrodisiace

Modificarea libidoului partenerei

Sexualitatea femeii se perfecţionează cu trecerea anilor, cu experienţa pe măsura « dialogării » cu parteneri diferiţi.  Potenţa bărbaţilor scade o dată cu trecerea timpului ; sexualitatea femeii o depăşeşte pe cea a bărbatului care devine robul umil al perioadei refractare.

Potenţa bărbatului scade dureros o dată cu vârsta. Orgasmul bărbatului este declanşat de « furtuna ejaculatoare », care aduce elementul psihic cel mai intens in potenţarea orgasmului feminin. Femeia, având o încărcătură erotica mai puternică, are şansa să fie mai rafinată în aprecierea orgasmului. Stimulii plecaţi de pe întreaga mantie senzitivă cu care este invelită, conferă femeii posibilitatea unei experinţe orgasmice extraordinare, realizând un paradis al plăcerilor ; motiv pentru care, pe nedrept, femeile sunt  culpabilizate şi infierate de o societate frigidă.

Cu ce drept poţi cere unei femei să se priveze de asemenea plăceri ? Dacă un bărbat nu poate să inducă o astfel de stare din lipsă de experienţă, superficialitate, moralitate prost înţeleasă, desconsiderarea de către un brăbat orgolios, pea ocupat pentru a-i acorda şi ei clipa de plăcere atât de necesară, care este în această situaţie drumul de urmat ?

Unele femei îşi satisfac capacitatea erotică prin cuplări cu parteneri diverşi şi ajung la o mulţumire psihică şi la o integrare socială de invidiat. Se şi vehiculează ideea că femeia cu experienţă sexuală ajunge să-şi facă o viaţă de familie mai reuşită, mulţumindu-şi partenerul cu vârf şi indesat.

Plante afrosidiace

S-a stabilit că celebra plantă Molu, oferită lui Ulisse ca să reziste vrăjilor şi farmecelor lui Circe, este o plantă afrodisiacă, urât mirositoare, cunoscută popular sub denumirea de usturoiul auriu.

Homer precizează că celebra băutură a vrîjitoarei  Circe este tot un tratement fitoterapeutic şi care acţionează asupra sferei psihice, conferind uitarea părtilor mai puţin plăcute ale vieţii.

Citeste si:  Pierre de Fermat si numere 220 284

Această băutură cuprinde o plantă cunoscută in popor sub denumirea de « iarba vrăjitoarei » sau « iarba Sf.Stefan » şi, are virtuţi afrodisiace, a căror sensuri s-au pierdut în negura timpurilor.

Sânzâiene albe– creşte prin pajişti şi fâneţe. Părţile aeriene ale plantei se recoltează in timpul infloririi ( mai-august)

Utilizare : Infuzia – dintr-o linguriţă de plantă uscată peste care se toarnă o ceaşcă de apă fierbinte. După 10-15 minute se strecoară şi se bea călduţ.

Pulberea – rezultă prin măcinarea plantei se cosumă câte un vârf decuţit de 2-3 ori pe zi.

Smirdarul  cunoscut şi sub denumirea de bujor de munte, cocăzar, creşte in zona de munte, de la care se folosesc frumzeşe şi florile Au acţiune afrodisic

Salcâmul – florile care se recoltează primăvara au acţiune afrodisiacă.

Infuzia – se face infuzie cu o lingurită de flori de salcâm, se strecoară după 10 minute şi se bea cald, îndulcit cu miere de albine.

Ceaiul făcut dintr-un amestec de flor ide salcâm, flori de soc şi flori de muşeţel in părţi egale. Se realizează o infuzie la fel ca mai sus.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *