De unde putem descarca tonuri de apel pentru telefon

ringtonuri nokia n97

Astazi vreau sa va prezint un site foarte frumos si util pentru cei carora va place sa va personalizati telefonul mobil cu sonerii frumoase si haioase in format mp3.

Daca aveti telefoane care pot salva ringtonuri mp3 puteti intra pe site sa va alegeti ce sonerie doriti, si sa va personalizati telefonul ca sa sune cat mai placut, pe placul vostru.

Siteul se poate gasi la adresa aceasta www.ringtonuri.biz. Designul e unul foarte frumos, culorile placute potrivite perfect cu tipul siteului. Pe Pagina principala puteti descarca tonuri de apel cu ultimele melodii de la radio, tv, sau din top-urile internationale.

Administratorii siteului se ocupa permanent de site, chiar adauga in fiecare zi tonuri de apel noi, ringtonuri, sonerii pentru sms (mesaje). Pe pagina aceasta: ringtonuri personalizate puteti face o cerere catre admini cu orice melodiie personalizata doriti, iar ei o vor adauga pe site.

Tonurile personalizate contin numele vostru si pot fi puse pe telefon descarcand-ule printr-un simplu click. De semenea pe site se afla si sonerii pentru sms, atunci cand primesti un SMS sa iti sune telefonu intr-un mod personalizat, sunete telefon ce imita animale si multe alte melodii frumoase.

Citeste si:  Cumpar laptopuri defecte

About author View all posts Author website

Dragos

Un tip pasionat de websiteuri, SEO, SERPs si multe alte chestii ONLINE. Sunt un content-writer si scriu articole care sa trezeasca si sa sporeasca interesul cititorilor dupa acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *