Download yahoo messenger 11 beta gratis

A apărut şi Yahoo Messenger 11 versiune Beta, pentru cei care nu ştiu ce înseamnă “Beta”, este o perioadă de teste a programului.

Ce ne aduce nou Y!M 11 faţa de banalul Y!M 10 ?

Ataşarea comunităţilor gen: Facebook, Twitter, Flickr direct din programul Y!M 11. Când vei primii un comentariu pe una din comunităţile de mai sus, vei primii o notificare în colţul de jos al ecranului cu comentariul primit.

Cel mai interesant feature este că poţi să-ţi ataşezi tema de la windows la messenger, deci bara aceea de la Y!M va fii transparentă dacă vei activa Windows Aero (asta în cazul în care deţii Windows 7/ Vista)

Arhiva este salvată în baza de date a Yahoo-ului, deci îţi vei putea accesa arhiva şi de la alt PC. download messenger 11 beta free, yahoo messenger 11 gratis, free download

Emoticon nou: După ce au văzut cei de la Yahoo că majoritatea lumii foloseşte “=)” pentru a transmite un zâmbet, la noul messenger s-au adăugat noi cuvinte cheie pentru emoticonul “:)” , deci când vei tasta “=)” va apărea “:)”.

Descarca, download-eaza gratuit versiunea de yahoo messenger 11 beta.

download messenger 11

Apasa aici pentru a descarca Yahoo vers 11 beta

Eu unul am testat programul şi chiar mi-a plăcut, aştept părerile voastre.

Citeste si:  Seductie

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

8 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *