Barbatul ideal

Barbatul ideal ? ce spun femeile despre acest lucru: existenta barbatului ideal

Nu ne plac aceiasi barbati si nu ne plac in egala masura. Avem gusturi diferite, ne impresioneaza ceva anume, insa nu putem spune ca barbatul ideal arata intr-un anume fel. Si totusi, exista cateva trasaturi ale unui barbat care ar impresiona orice femeie. Care ar fi explicatia? Gena feminina are anumite cerinte generale si isi doreste cam aceleasi lucruri de la cea masculina. Prin urmare, care ar fi trasaturile barbatului ideal?

Te-a ales pe tine si numai pe tine

De aici pleaca totul. Ce te poate impresiona mai mult decat faptul ca este al tau si ca esti a lui? Daca mai este si un barbat care ar putea avea orice femeie la picioare, dar el le-a dat pe toate la o parte ca sa fie cu tine si numai cu tine, deja ramai fara cuvinte. Daca la aceasta trasatura se mai adauga si fidelitatea lui de care ai nevoie pentru siguranta relatiei, deja prevezi ca lucrurile vor merge ca pe roate.

Face sacrificii pentru tine

Nu te gandi la ceva radical, nu trebuie neaparat sa ajungi la momentul in care si-ar da viata pentru tine. Insa te va impresiona enorm in momentul in care va renunta la vechi obiceiuri proaste de dragul tau. De exemplu, daca va renunta la fumat sau la alcool atat timp cat pe tine te deranjeaza asemenea vicii.

Este educat si manierat

Poate nu suntem toate feminine, rafinate si pretentioase, insa facem clar distinctia dintre un barbat care nu stie sa se comporte si sa vorbeasca si unul care este atent cu noi si cu cei din jur. In orice caz, altfel te simti atunci cand el iti vorbeste frumos tot timpul si are grija sa nu te jigneasca. Sau atunci cand esti furioasa, sa stie sa te impace fara sa se infurie la randul lui.

Citeste si:  Doi politisti danseaza brakedance

Iar un barbat cu maniere, plecand de la simplul fapt ca stie cand sa te lase sa intri prima si pana la sarutatul mainii, cu siguranta te va impresiona, oricat ai fi de carcotasa. Nu iti pasa ca cei din jur l-ar putea considera demodat, dimpotriva, vei simti ca este altfel si ca nu il vei gasi la tot pasul.

Are o personalitate complexa

Nu ne plac barbatii simpli, ci ne atrag cei complecsi, daca se poate si cu o aura de mister. Desi pare dur, stie sa fie romantic si timid atunci cand este cu tine. Desi la prima vedere nu da impresia de om inteligent, te poate ajuta la un proiect dificil. Toate aceste contraste intre ceea ce pare si ceea ce este de fapt te tin mereu in priza, esti curioasa sa afli lucruri noi despre el si ti-ai dori sa te afli mereu in preajma lui.

Daca nu sunt acestea trasaturile barbatului mult visat, cum ar arata atunci idealul tau masculin?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

  • […] Barbatul ideal Mon Nov 08, 2010 12:23 pm Barbatul ideal ? ce spun femeile despre acest lucru: Nu ne plac aceiasi barbati si nu ne plac in egala masura. Avem gusturi diferite, ne impresioneaza ceva anume, insa nu putem spune ca barbatul ideal arata intr-un anume fel. Si totusi, exista cateva trasaturi ale unui barbat care ar impresiona orice femeie. Care ar fi… […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *