De ce stilul conteaza

Te-ai intrebat vreodată ce înseamnă prima impresie când intri într-o încăpere, te plimbi pe stradă sau cunoşti oameni noi? Îţi dau răspunsul dacă nu l-ai ghicit până acum. Este vorba despre toate gesturile nonverbale pe care le transmiţi inconștient. În primele 10 secunde ai divulgat deja mai multe lucruri despre tine decât iţi poţi imagina. Unele pot fi adevărate, altele pot fi false.

Dacă încă nu te-ai prins îţi mai dau un indiciu. Îţi aduci aminte, când te plimbai pe stradă fiind grăbit să ajungi să plateşti o factură sau să ajungi la slujbă, cât de mult conta felul în care erai imbrăcat?

Nu ţi s-a întâmplat să te trezeşti într-o dimineaţă fără chef de viaţă, să iei pe tine hainele pe care le-ai aruncat cu o seară înainte pe jos? Îţi aminteşti câte persoane se uitau la tine? Eu spun că nici o persoană. Erai călcat pe picioare, îmbrâncit dintr-un loc în altul de parcă toţi vroiau să treacă prin tine. Și asta pentru că, nu numai că nu impuneai respect prin felul cum erai îmbrăcat.

Îmbrăcatul bine transmite celorlalți următorul mesaj: Eu am grijă de mine.

Singura metodă prin care vei invăţa cum să arăți bine, este să citești iar apoi să ieşi în lume şi să încerci lucrurile pe care le-ai citit. Chiar dacă vei face multe greşeli, viaţa merge înainte. Să nu-ţi fie niciodată frică să îţi exprimi personalitatea prin stilul tău!

Imaginează-ţi că felul în care te îmbraci poate influenţa genul de oameni pe care tu ai vrea să îi ai in viaţa ta. În general, oamenii se judecă unii pe alţii după felul în care sunt imbrăcaţi. Drept urmare, dacă vrei mai mult de la viață atât în ceea ce privește lucrurile materiale cât și cele spirituale, trebuie să exprimi asta prin orice mijloc posibil. Dacă crezi că ești o persoană bună, inteligentă, unică, pe care alții ar vrea să o cunoască atunci… de ce să te îmbraci generic?

Vreau să-ți prezint pe cineva: tipul obişnuit. Să îl descriem puțin: e un baiat de treabă, se împacă cu toată lumea, lasă mult de la el dar vede pe stradă tipi care atrag atenția și nu înțelege de ce. Inventează tot felul de scuze pentru a justifica faptul că nu e niciodată centrul atenției: sunt urât, nu sunt înalt, nu am bani etc.

Citeste si:  Whisky J&B pret

În plus, când vine vorba de femei, ele nu se simt atrase de el. Oare din ce cauză? Ar putea fi mai mulţi factori despre care, el nu este conştient. Tonul vocii, gustul prost în asortarea articolelor vestimentare sau nesiguranţa pe care o arată prin gesturile lui.
Cu toții avem ticuri nervoase, gesturi care sugerează inconștient faptul că nu suntem siguri pe noi. Unii din noi poate nu reușim să înfruntăm privirea celorlalți când vorbim cu ei. Singurul lucru cu care aș vrea să rămâi din acest articol, fiind de o importanță crucială, este următorul: poți schimba orice la tine: gesturi, haine, idei, atitudine.

Dacă am această pasiune pentru modă și stil, unii oameni vor crede că sunt o persoană plină de carismă, de neoprit, care arată impecabil tot timpul. Dar, câteodată, stau în casă nebărbierit şi port haine care sunt mai mult confortabile decât la modă.

Două dintre hobby-urile mele sunt stilul şi cum să ne îmbunătățim pe noi înșine în relaţile interpersonale. Îmi place să învăţ, să analizez aceste lucruri, şi încerc să împart ceea ce am învaţat deoarece îmi place să ajut oamenii mai mult decât orice altceva.

Cred că fiecare om are capacitatea de a fi carismatic, de a fi plăcut de toată lumea, genul de om care să-ți facă plăcere să îl ai în preajma ta. Cel mai important lucru în viaţă pentru mine este să mă dezvolt pe acest plan şi să-i ajut şi pe alţii să facă acelaşi lucru.

Fiecare articol de îmbrăcăminte pe care îl porţi va spune ceva despre tine. Chiar dacă porţi costumul tău favorit, vei crede că vei comunica prin el că eşti stilat şi elegant dar este posibil să nu faci altceva decât să arăţi cât eşti de demodat şi fără bun gust în materie de haine.

Citeste si:  O mica poveste, fereastra

Amintește-ți de câte ori ai judecat femeile după felul cum arată. Şi ele fac acelaşi lucru doar că analizează lucrurile de 10 ori mai bine decât noi bărbații.

Majoritatea bărbaţilor din ziua de azi depun un efort minim când vine vorba de imaginea lor şi se gândesc de ce femeile nu-i consideră atrăgători.

Adevărul este ca noi toţi vrem să arătam bine, se ne simţim mai bine şi să fim mai atragători pentru sexul opus, doar ca nu suntem obişnuiţi să discutăm despre felul în care purtăm şi ne asortăm ţinutele. Femeile vorbesc tot timpul despre asta, împart între ele sfaturi legate de fashion şi îşi spun unele altora ce haine nu stau bine pe ele.

Pentru a-ţi îmbunătăţi stilul, trebuie să stai în preajma prietenilor tăi stilaţi, să te inspiri din ţinutele actorilor şi ale cântăreților şi să îţi faci notiţe cu ceea ce crezi că ţi-ar sta bine. Chiar dacă nu ai bani de cheltuit în acest moment, te poţi duce să încerci toate articolele vestimentare pe care le vrei şi te poţi apuca să economiseşti bani să le poţi cumpăra sau să găseşti altele asemănătoare şi mai ieftine.

O cale foarte simplă pentru a primi un sfat rapid este de a ruga o prietenă care se pricepe la haine să te însoţească când te mai duci la cumpărături. Ea îţi va zice părerea ei din perspectiva feminină şi-ţi va da ceva sfaturi înainte sa te decizi să-ţi cumperi ceva. Toate femeile vor avea păreri diferite. Fii sigur că e genul de femeie pe care vrei să o impresionezi.

Dacă ai o prietenă sau o soţie ,să nu o pui pe ea să-ţi cumpere hainele. DE CE? Din acelaşi motiv pentru care EA nu te trimite pe tine să-i cumperi TU ei hainele.

Style is individual. Style is personal and it’s a reflection of who you are. – Ozwald Boateng

Cum o poză spune o mie de cuvinte, o înregistrare video va spune şi mai multe. Urmăreşte povestea designerului Ozwald Boateng şi drumul greu pe care l-a străbătut pentru a ajunge în vârf.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *