Ce ai face daca ai avea bani multi

bani multiCe ai face daca ai avea bani multi, este o simpla intrebare pe care multi dintre noi ne-o punem in minte atunci cand fie participam la un joc de noroc, fie intram in posesia unei sume mari de bani.
Banii iti fac viata mai usoara si mai placuta, insa, ce ai face cu adevarat daca ai avea foarte multi bani ?

Dar daca ai administra mai multi bani, mai multi decat ti-ai putea imagina ?

Cu bani sau fara bani, romanul tot sarac este.

Ma uit umilit si neputincios cum oamenii de rand se inghesuie la hipermarket-uri sa-si cumpere o bucata de carne la promotie sau se inchesuie si se calca in picioare pentru a putea sa-si cumpere un aparat eletrocasnic atunci cand apar mega reduceri.

Lafel de neputincios ma uit cum statul roman investeste bani in proiecte ce nu ajung prea departe de buzunarele parlamentarilor.

Ce as face daca as avea bani multi ?
Cel putin eu unul, as crea locuri de munca, as construi o mica afacere pe care sa o extind (la care lucrez in momentul de fata), as crea locuri de munca, as face o fabrica, dupa care alta si alta, as premia persoanele care sunt dornice sa faca inventii.

Ce n-as face…

Citeste si:  Calatoreste gratis

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *