Lupta adolescentei

Multi poate ati auzit de lupta adolescentei si v-ati intrebat ce este . Ei bine lupta adolescentei apare la 17-19 ani

, atunci iti iei totul si incerci sa te pui pe picioarele tale crezand ca esti un zeu , Multi esueaza in incercarea lor si devin oameni ai strazii fara un ban in buzunar sau un viitor mai linistitor .

Odata ce te-ai pierdut si ai fost invins in aceasta lupta ai esuat in viata ta , bine poti fi si indreptat dar cu greu si pe viitor iti dai seama ca ai gresit dar e prea tarziu , prea putini inving deoarece lasitatea si disperarea i pandesc

Multumesc pt ca ati citit ,

Citeste si:  Ziua nationala a Romaniei

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

4 CommentsLeave a comment

  • […] Lupta adolescentei Wed Sep 29, 2010 0:10 am Multi poate ati auzit de lupta adolescentei si v-ati intrebat ce este . Ei bine lupta adolescentei apare la 17-19 ani , atunci iti iei totul si incerci sa te pui pe picioarele tale crezand ca esti un zeu , Multi esueaza in incercarea lor si devin oameni ai strazii fara un ban in buzunar… […] […]

  • Eu nu cred ca la 17-19 ani se gandeste careva cum sa se puna pe picioare.. sincer.. eu la 21 de ani ma gandesc sa ma desprind de sub aripa financiara a parintilor… si totusi sunt si eu destul necopt sa zic..

    Nu va ganditi ca joburile part time inseamna ca devii independent .. banii aia abia iti ajung sa iti iei ceva mancare.

    Fiti realisti, si agatati-va de ocazii cat puteti de des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *