Tandrete

Trandrete –

Un bun gest de trandete este tandretea lebedelor, frumusetea lor a fascinat tot timpul , devotamentul lor este un exemplu.tandrete

Lebada este poate cel mai bun exemplu si simbol de iubire curata …

Cum este tandretea intre persoanele iubite si cum sa faci sa ii intri dupa gratii?

Gesturile tandre si micile atentii pe care i le oferi partenerei o vor determina sa fie mai atenta cu tine. Pentru a primi afectiune trebuie sa oferi la randul tau, iar acest lucru este observat intotdeauna de o femeie.

Daca te simti neglijat de catre partenera, incearca sa ii atragi atentia discret asupra lipsei de afectiune. Comportamentul tau este cea mai buna metoda de a o face sa fie mai tandra si mai iubitoare.

Intotdeauna cand mergeti undeva impreuna nu uita sa o tii de mana. In sala de cinema sau de teatru, incearca sa ii tii mana in mana ta si sa o mangai din cand in cand. Atunci cand este cazul o poti saruta discret si ii poti mangaia parul.

Buna dispozitie si zambetul nu trebuie sa lipseasca la nicio intalnire cu ea. Incearca sa te imbraci cu hainele care ii plac si ei. Parfumul ales trebuie sa fie seducator si intens. Incearca sa o imbratisezi cat mai mult, fara sa ii spui prea multe cuvinte.

Gesturile sunt cele mai importante tocmai de aceea incearca sa o surprinzi cat mai des. Toate eforturile tale vor fi rasplatite pe deplin. O femeie stie cel mai bine sa intoarca afectiunea care i se ofera, in doze mult mai mari.

Daca te-a neglijat o vreme nu te ingrijora. Atrage-i atentia cu discretie, prin gesturi tandre si ea va sti ca simti nevoia de afectiune din partea ei. mai mult

Citeste si:  Sfantul Andrei

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *