Jocul genial pentru tine

limbo the game

M-am gandit la jocul genial pentru tine. Eram la un amic si am vazut acest joc si m-am indragostit de el imediat , cum am ajuns acasa  l-am si luat si nu m-am desparit de PC pana nu l-am terminat .. da  , este un joc simplu dar totusi complex , plin de umbre si lumini , aflata in perfecta armonie cu prezentarea alb-negru a jocului.  Pe cat de simpla este teoria tehnologica din spatele jocului, pe atat de impresionant este modul in care producatorii (Playdead) au reusit sa se exprime din punct de vedere grafic in Limbo.

In teorie , jocul celor de la Playdead este un platformer adica un jump’n’run in care Limbo personajul principal este nevoit sa treaca de unele obstacole cum ar fi gropi , monstrii , capcane si toate acestea pentru a-si salva surioara pierduta .

In practica : va las pe voi sa aflati totul voi insiva. Genialitatea acestui joc se poate descoperii doar in momentul in care il puneti in practica, daca v-as spune … as strica tot farmecul jocului.

Aici puteti vedea trailer-ul acestui joc genial:

 

 

 

 Citeste si:  Se maresc amenzile codului rutier pentru anul 2012

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *