Gigi Becali condamnat

Gigi Becali nu o sa se mai bucure de libertate 3 ani, acesta ar fi verdictul procurorilor.
Gigi Becali condamnat

Aproape toate canalele de televiziune vorbesc despre condamnarea lui Gigi Becali iar majoritatea oamenilor sustin ca este nevinovat. Becali ca un bun om de afaceri doneaza pentru saraci sume imense de bani, biserici construite tot din banii lui si mai nou vrea sa doneze 1 milion de euro pentru proiectul unui spital de ortopedie daca nu ma insel. Dar oare toti banii acestia care i-a donat îi dadea atat de usor daca nu erau bani furati ? 

Nu crede-ti ca imaginea lui este una foarte sifonata? … aparand la televizor cu tot felul de declaratii fara sens si unele iesite din comun. ( Eu unul cu atatia bani stateam in banca mea, imi vedeam de afaceri si donam cu anonimat )

Acum nici credinta lui in Dumnezeu nu-l mai poate scapa de la 3 ani de inchisoare, cu totii avem credinta in Iisus Hristos, poate chiar mai mare decat a condamnatului dar Gigi Becali  se folosea de numele Domnului atunci cand „i se infunda”  Chiar a 3-a porunca spune : ” Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert”

NU doresc nici dusmanul dusmanului meu condamnare 3 ani , chiar nici o luna. NU sunt contra Gigi Becali dar daca o data ai calcat pe bec , a doua oara te-ai taiat !

Crede-ti ca Gigi Becali isi merita soarta?

Îl va scapa cineva de la inchisoare?

Presedintele Trăian Basescu îl va gratia?

jfdghjhthit45
zp8497586rq
Citeste si:  Articole in engleza - Citeste ceea ce iti place

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

4 CommentsLeave a comment

  • Nimic nu este mai presus pe pamant decat omul , nimic nu este mai presus in om decat mintea si decat sufletul !

  • Deci, sunt mai buni cei care fura si nu dau nimic saracilor, sau institutiilor speciale? De Tiriac ce spuneti? Stiti de cate afaceri si terenuri aproape gratis a beneficiat in ’90? Iar el ,are grija sa doarma intr-un pat de 16 metri patrati!!! Atat! ABERANT!!! FITI MAI REALIALISTI! Nu avem puscarii pentru toti delapidatorii, pentru cei ce au distrus economia, pentru afaceri oneroase, trucari de licitatii, mita..In acest context, cum vi se pare Becali?

  • Nici n-a fost inchis bine ca dansul deja solicita o eliberare provizorie pentru a-si rezolva probleme de afaceri :)) Sunt curios daca va castiga apelul la decizia judecatorilor, ar fi ceva sa fie eliberat 2-3 luni 🙂