Ted Williams omul radio cu vocea de aur

Ted williams este omul radio cu vocea de aur care a cucerit youtube-ul in doar 24 de ore. Din omul amarat are un talent deosebit, o voce radio de aur.

Ted williams a trecut printr-o experienta neplacuta a vietii si s-a incurcat cu alcoolul si dragorile, iar asta l-a facut sa piarda tot ce avea mai bun, familia, casa, persoanele la care tinea.

Amarat, dar cu speranta in suflet, Ted Williams isi ducea traiul hoinarind pe la semafoare pentru a castiga un ban cinstit cu miraculoasa a lui voce de aur.

Se pare ca Ted a avut o adevarata pasiune pentru radio pentru care Dumnezeu l-a inzestrat cu o voce cat se poate de reusita.

Noroc chior sau pur si simplu noroc este faptul ca un tip oarecare i-a l-a inregistrat timp de un minute si jumatate dupa care l-a postat pe faimosul site youtube.

Videoclipul a facut furori pe youtube, iar in numai 24 de ore s-au adunat peste 2 milioane de vizualizari si nenumarati fani ai lui Ted Williams.

Sa-i cunoastem povestea lui Ted Williams in video-ul care urmeaza.

 

Citeste si:  Noi suntem romani - video

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *