Top Comedii (partea I)

tip razandPreferi un film care sa iti aduca zambetul pe buze? Vrei sa uiti de probleme si de tot ceea ce te streseaza? Te-ai saturat de atata seriozitate? – Atunci, ai venit in locul potrivit. Urmareste topul comediilor realizate pana in 2012:

(numerotarea nu a fost facuta dupa un criteriu anume)

1. „Groundhog day” (1993) – film de vizionat in familie ori cu prieteni. Un meteorolog traieste aceasi zi, in fiecare zi.

Actori:  Bill Murray,  Andie MacDowell, Chris Elliott.

comedie2. „Hangover” (2009) – Film de comedie care are loc in Las Vegas, si este centrat in jurul a trei cavaleri de onoare care isi pierd amicul ce trebuia sa se casatoreasca. Pentru a-l gasi, ei trebuie sa isi reia pasii.

Actori:  Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bratha, Ed Helms.

3. „Hangover II” (2011) – La doi ani de la petrecerea burlacilor din Las Vegas, Phil, Stu, Alan, si cu Doug zboara in Thailanda pentru nunta lui Stu. Planul lui Stu pentru o nunta spectaculoasa merge extrem de prost.

Actori: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bratha, Ed Helms.

4. „Grandma’s boy” (2006) – Un tester de  jocuri video de 35 de ani trebuie să se mute cu bunica lui si cele doua colege de camera ale sale.

Actori:  Allen Covert, Linda Cardellini, Shirley Jones, Nick Swardson.

5. ” Monster-in-Law” (2005) – Viata amoroasa a lui Charlotte se reduce la un sir lung de intalniri cu tot felul de tipi nepotriviti, dar asta doar pana cand il intalneste pe tipul perfect, Kevin. Cu toate astea, mama lui este cat se poate de nemiloasa si ar face orice sa le distruga relatia.

Citeste si:  Testamentul unui caine

Actori:  Jennifer Lopez, Michael Vartan, Jane Fonda.

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *