Blizzard.

Compania Blizzard a fost data in judecata de catre Erik Estavillo, un pusti care pretinde ca  in jocul WOW(World Of Warcraft) sunt folosite practici necurate.

Pustiul considera ca ca cei de la Blizzard ii obliga pe jucatorii de WoW la practici necurate si mincinoase(sigur ca da).  Se refera la mers. Dureaza mult prea mult sa ajungi dintr-un loc in altul in joc, asa ca, s-a hotarat el, sa ii dea in judecata pe producatorii jocului.

Domnul de fata sustine ca in joc se merge incet intentionat, astfel jucatorii vor fi tentati sa cumpere un expansion pack ce le va permite sa mearga mai repede. Deci tactica de marketing.

Mai mult decat atat, Estavillo sustine ca sufera de anumite boli din cauza jocului (n-ar fi rau sa mai iasa din casa, sa mearga “in the real life”).  El sustine ca sufera de tulburari comportamentale, de depresie, de agorafobie si chiar de boala lui Crohn, o boala grava ce implica inflamarea intestinelor si crede ca ar putea ceda in orice moment.

Sfatul meu:  Inchide pc-ul.

La proces i-a chemat ca martori pe  Martin Lee Gore de la Depeche Mode si   Winona Ryder

Bun asa:)

Citeste si:  Service laptop bucuresti sector 4

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *