Calea spre fericire si succes

Cu siguranta daca ai intrat pe acest articol de pe google sau de oriunde altundeva cauti calea spre fericire si succes. Aceasta cale este una greu de strabatut iar capatul ei este departe de persoanele lipsite de motivatie si aproape de visatorii care actioneaza la momentul oportun

Nu sunt psiholog, insa va pot spune din lucrurile pe care le-am citit multe sfaturi despre echilibrul si armonia ta in corpul tau.

fericire si succesUn om fericit este acel om care nu se teme de a lua decizii cand trebuie urmand una din cele doua cai: prima cale ne indica ca decizia respectiva e bine luata, iar acel om avanseaza pe drumul spre fericire si succes, iar cea de a doua cale cand alegerea a fost prost facuta. Calea din urma nu este cu nimic mai prejos de a nu lua nici o decizie, ea se poate dovedi buna deaorece e bine sa inveti din greseli. Pe scurt: nu mai pierdeti timpul, aveti un plan in minte, trebuie sa-l urmati ca sa ajungeti acolo unde visati.

Oamenii de succes, ne referim la oamenii bogati, o sa spuneti ca nu sunt tocmai fericiti, desi au tot ce isi doresc. Ei bine acestia au avansat doar pe o parte a drumului. Sa ne imagina un drum cu doua benzi una reprezinta succesul si alta fericirea. Dvs. trebuie sa avansati pe amandoua in echilibrul ca si cum o masina ar merge pe jumatea celor doua cai si niciodata rotile din partea dreapta nu le vor putea intrece pe cele din stanga.

Aceasta lectie mica de psihologie vine in ajutorul celor care nu sunt siguri pe ei nici pe ce vor de la viata. Sfatul meu final este sa faceti orice credeti ca va va ajuta pe viitor, lasand deoparte lucrurile care va aduc satisfactii doar pe moment.

Citeste si:  9 septembrie

About author View all posts Author website

Dragos

Un tip pasionat de websiteuri, SEO, SERPs si multe alte chestii ONLINE. Sunt un content-writer si scriu articole care sa trezeasca si sa sporeasca interesul cititorilor dupa acest blog.

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *