Comentariu

Te trezesti dimineata, iti bei cafeaua, deschizi laptopul si incepi sa citesti articolele de pe blogul tau preferat. Observi ca sunt prezentate tot felul de discutii pe baza unor probleme atat din domeniul IT cat si din viata cotidiana, insa.. Te-ai gandit vreodata sa duci discutia mai departe? Ai avut vreodata o intrebare in plus la care ai fi vrut sa gasesti un raspuns, sau cel putin o a doua parere?. Pentru asta exista zona de comentarii.

Majoritatea articolelor de pe blogul ‘lanoapte.ro’ aduc la cunostinta probleme uzuale si, mai ales, solutii, fie subiective ori obiective, pentru a oferi un ajutor tuturor celor care vor sa invete din greselile altora si sa adune experienta citind.

Comentariile pot fi scrise de oricine are o poveste, o problema, o intrebare, o parere, o sugestie, un raspuns, si este dispus sa primeasca ajutor sau chiar sa ofere ajutor altora. Blogul ‘lanoapte.ro’ se doreste a fi o comunitate in care toti pot veni cu probleme pentru a primi indrumare, ori cu sugesti pentru a oferi un sprijin celor care au nevoie.

Intrebarile pot fi puse in orice zona de ‘Comentarii’ a oricarui articol, fie ca au vreo legatura sau nu cu subiectul problemei. Raspunsul la intrebarile voastre va fi postat in acea zona de ‘Comentarii’, sau va starni aparitia unor noi articole, bazate pe ideile voastre. Pentru intrebari mult prea personale, se poate trimite un e-mail la adresa: ‘derdionysus@gmail.com’.

Citeste si:  Scrisoare de dragoste

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *