Cum motivezi angajații

Angajații sunt resursa cea mai importantă din cadrul unei companii, ei fac ca activitatea firmei să progreseze, ei sunt cei care îi susțin misiunea și viziunea și tot ei sunt cei cu care i-au contact clienții firmei. Ne dăm seama foarte ușor cât de important este ca o companie să aibă angajați motivați, implicați și dedicați proiectelor și acțiunilor firmei.

            Cel mai important rol în motivarea angajatului îl are managerul, acesta trebuie să îmbunătățească nivelul de motivare al oamenilor pe care îi coordonează. Unul dintre cei mai importanți factori de motivare îl reprezintă compensațiile salariale. Dacă firma prosperă, atunci și angajatul care a contribuit la acest aspect trebuie recompensat, motivarea pornește din acestă recompensă.

            Un alt factor de motivare este intersul acordat de companie dezvoltării profesionale a angajatului. Pe lângă acesta importantă este și relația pe care managerul o are cu oamenii din echipa sa, el trebuie să știe să asculte, atât în ceea ce privește ideile care ajută la îmbunătățirea mediului de lucru cât și în ceea ce privește problemele din viața de familie.

Toate lucrurile fiind spuse, noi va recomandam Hrp.

Citeste si:  Mai multe despre marijuana2

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *