De sărbători poartă puloverul roșu

Roșul este una dintre culorile reprezentative pentru perioada sărbătorilor de Crăciun, așa că anul acesta roșul nu trebuie să lipsească din îmbrăcămintea festivă. Specialiștii recomandă purtarea unui pulover roșu, orice model am alege pentru acesta îl putem combina diferit în funcție de ocazia cu care ieșim. Puloverul roșu este în tendințe, este călduros și comod și atrage atenția asupra doamnelor.

            Magazinele ne oferă o paletă largă de modele din care putem alege, de la cele clasice, simple, la cele ceva mai extravagante și mai moderne. Fie putem alege un pulover asimetric, fie un pulover clasic,  fie unul cu o combinație de imprimeu animal print, fie unul scurt până în talie.

            Poți alege orice model, sfatul este acela de a purta ceva care te face să te simți bine, comod dar și elegant. Roșul este culoarea vedetă a acestui Crăciun aşa că dacă te avantajează să o integrezi în ţinuta festivă o poţi face cu multă încredere.

Noi iti recomandam incaltaminte online asortie.ro.

Citeste si:  Rezultatele la loto polonia multi 1 si loto polonia multi 2 din 3 iulie 2013

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *