Dieta Rina 90 –Slăbești între 18-25 de kilograme fără să te înfometezi


Dieta Rina 90 este un regim alimentar disociat ce ține 90 de zile. Scopul acestei diete este de a te ajuta să slăbești fără să te înfometezi și de a îți echilibra metabolismul.dieta rapida

Acest regim se recomandă persoanelor care au depăsit greutatea normală cu peste 15-20 de kilograme.

Ceea  ce e remarcabil în această dietă, este flexibilitatea. Pe tot parcursul dietei ai voie să mănânci orice, însă nu combinat.


Etapele Dietei Rina 90


Slim&Fit.ro

Dieta Rina 90 durează 90 de zile. Cele 90 de zile sunt împărțite în etape de 4 zile, în care trebuie să respectați o anumită schemă.

Un lucru important în Dieta Rina 90 este a 29-a zi. Fiecare a 29-a zin ciclul celor 90 ale dietei, este considerată zi de detoxifiere, astfel că, în 3 zile din 90, va trebui să consumați numai apă plată.

Dacă țineți dieta cu strictețe, ar trebui ca a 29-a zi, să urmeze după ziua cu Vitamine. Apoi,după ce ați ținut cura de detoxifiere, începeți din nou ciclul cu Ziua de Proteine.

Reguli importante de ținut minte !!

  1. Dieta Rina 90 nu poate fi urmată de persoane care suferă de diabet sau afecțiuni ale stomacului !!

  2. Micul dejun trebuie să fie în fiecare zi la fel. La micul dejun poți consuma fructe; mere, pere sau piersici.
  3. Poți consuma ceai și cafea în orice cantitate dorești însă fără zahăr sau alți înlocuitori.
  4. Nu trebuie să  eliminați nici un aliment din cele indicate, deoarece au rolul lor, și omiterea unuia poate provoca diferite carențe sau afecțiuni.
  5. După terminarea dietei, următoarele 90 de zile puteți mânca normal, însă la micul dejun trebuie să consumați numai fructe.
Citeste si:  Simbolistica cifrei sapte

->

Click pentru a citi articolul întreg.

About author View all posts Author website

Sabrina Nedelcu

Femeile vor barbati, cariere, bani, copii, prieteni, lux, confort, independenta, libertate, respect, iubire si dresuri de trei dolari care nu se rup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *