Keith Haring

 

Astazi,04.06.2012 Google sarbatoreste printr-un logo ziua lui aniversara.

Fundaţia Keith Haring face subvenţii pentru grupurile care se angajează în activităţi caritabile şi educaţionale. În conformitate cu dorinţele lui Keith, fundaţia se concentrează pe două domenii: sprijinul organizaţiilor care oferă oportunităţi educaţionale pentru copiii defavorizati si  sprijinul  organizaţiilor care se angajează în educaţia,  prevenirea şi îngrijirea celor infectati cu HIV şi SIDA. 

Misiunea  Fundaţiei Keith Haring este de a susţine, extinde şi  proteja moştenirea lui Keith Haring, arta sa  şi idealurile sale. Fundaţia sprijină orice formă de ajutorare a copiilor,  precum şi organizaţii implicate în educaţie, cercetare si de ingrijire legate de SIDA.

Keith Haring (1958-1990) a contribuit cu generozitatea, talentul şi resursele sale pentru numeroase cauze. El a condus ateliere de artă, cu copii, logo-uri si postere create pentru agenţiile de servicii publice, şi a produs picturi murale, sculpturi, picturi  decare  au beneficiat centrele de sănătate a comunităţilor dezavantajate. În 1989, Keith a înfiinţat o fundaţie pentru a se asigura că acţiunile lui filantropice vor continua la nesfârşit.

Fundaţia susţine o colecţie de artă, împreună cu arhivele, care să faciliteze cercetarea istorica despre artist, precum şi timpurile şi locurile în care a trăit şi a lucrat. Fundaţia sprijină instituţiile de învăţământ de arte şi de expoziţii de finanţare, programe educaţionale, achiziţii şi publicaţii care servesc pentru a ilumina şi a contextualiza munca artistului.

Pictorul Keith Haring, in memoria caruia Madonna a participat la un concert de binefacere, a abordat stilul graffiti inspirat fiind de viata de pe strazile din New York. Haring a atras atentia publicului cu nişte desene realizate in metrourile din oraş

Citeste si:  Concurs!Invitatie TheFiles!

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *