Mozilla firefox download free gratis

mozilla firefox descarcare gratuitaDownload cel mai util browser de internet, mozila firefox free download, descarca in mod gratuit. Mozila firefox ofera posibilitatea instalarii de plugin-uri in mod gratuit, personalizare proprie, cat si Mozzila Firefox in limba romana.

Zeci de motive pentru care sa-ti instalezi browserul Mozzila Firefox:

nu intampini errori sau bug-uri (asta in cazul in care nu intri pe site-uri cu virusi).

browserul este stabil, nu se inchide de unul singur

mozilla firefox este al doilea pe piata globala ca browser dupa internet explorer (avand in vedere ca internet explorer-ul este preinstalat odata cu windows-ul)

Firefox ofera diverse facilitati pentru navigarea pe internet, cum ar fi navigarea in siguranta avand un sistem de protectie împotriva phishing-ului si al spyware-ului..

7000 de download-uri pentru Mozilla Firefox in doar 60 de secunde

Fiind cel mai download-at browser dupa internet, mozila atinge un record substantil la categoria “download” , 7000 de descarcari firefox in doar 60 de secunde.
Descarca aici mozila firefox versiuean 5.00 in limba romana.

Citeste si:  Vacanta in Romania

5 Comment

 1. Octav says: Reply

  Sunt un ratat care nu stie sa foloseasca mozila firefox

  1. marius says: Reply

   Foarte bun browserul Mozila Firefox. Nr 1 in Romania

 2. Mozilla firefox este un program foarte potrivit activitatii mele si il prefer pentru aplicatiile sale, performanta si usurinta in utilizare.

 3. Mozilla firefox este un program cu care m-am obisnuit dupa mai multi ani de utilizare si il prefer pentru rapiditate si performante.

 4. I like Mozilla firefox and I need it.

Leave a Reply