Twitter – ce este, cum sa-l folosesti si cum se face cont

Salut tuturor! Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre Twitter.

Pe scurt va voi spune ce este acesta, cum se foloseste si cum va puteti face un cont acolo.twitter

In Romania nu este atat de popular precum e in afara tarii. La noi, Facebook e mult mai popular si utilizat de catre persoanele carora le place sa socializeze online.

Despre Twitter:

La fel ca si concurentul sau principal: Facebook, Twitter este o retea de socializare gratuita, in care poti impartasi cu reteau ta de prieteni orice eveniment, sau stare traita intr-un mesaj de maxim 140 de caractere.

La inregistrare primesti o pagina de genu: www.twitter.com/Nume-Profil unde iti vor aparea toate posturile publicate. De asemenea toti cei care te-au urmarit (Followers) iti pot vedea mesajele publicate pe Twitter.

Te poti inregistra foarte usor de pe prima pagina in dreapta. Trebuie sa completezi campurile de acolo astfel:

1. La „Full Name” vei pune numele tau complet (se pot pune si porecle sau alte innumiri interesante reprezentative pentru tine).
2. „Email” – aici se introduce adresa ta de email.
3. „Password” – parola pe care o vei folosi de fiecare data cand intri in cont.

Cum adaugi mesaje pe Twitter:
– E foarte usor de adaugat mesaje care vor fi vizibile atat pe pagina ta cat si pe paginile prietenilor. Trebuie sa te duci in casuta unde scrie „What’s happening?”, sa completezi acolo mesajul pe care vrei sa-l impartasesti cu toti si sa-l publici.

Cum gasesti prieteni pe Twitter:
– Dai click pe „Find People” de pe paginii, si astfel vei putea cauta pe oricine dupa numele sau. Dupa ce a gasit pe cineva cunoscut ii poti trimite o invitatie si daca accepta cererea de prietenie veti fi prieteni si veti vedea unu altuia mesajele postate pe Twitter.

Citeste si:  Primul loc pe Google - batalia optimizarilor seo

About author View all posts Author website

Dragos

Un tip pasionat de websiteuri, SEO, SERPs si multe alte chestii ONLINE. Sunt un content-writer si scriu articole care sa trezeasca si sa sporeasca interesul cititorilor dupa acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *