Joc ISO – Cum se instaleaza?

joc isoAvand in vedere ca majoritatea jocurilor care au aparut in ultimii ani au inceput sa ocupe foarte mult spatiu datorita detaliilor grafice, a optiunilor si a altor detalii, s-a simtit nevoia de a se opta pentru ISO. Ce este ISO? – un joc ISO este un joc care are toate fisierele arhivate/ comprimate cat sa ocupe cat mai putin spatiu. Insa extensia ISO nu determina o simpla arhiva, aceasta pune la dispozitie posibilitatea de a compresa un program intreg, ca atunci cand este sa fie dezarhivat, sa ruleze. Avand in vedere toate beneficiile si toate avantajele acestei optiuni, majoritatea jocurilor si programelor care se gasesc de downloadat sunt in format ISO. Insa cum se instaleaza un joc ISO?

Instructiuni:

  1. In primul rand va trebuie un program/ aplicatie care sa poata dezarhiva jocul in acest format. Astfel ca puteti sa alegeti dintr-o serie larga de programe free care se pot gasi pe internet. Poate cel mai cunoscut program este Daemon Tools Lite, care se poate descarca in varianta free aici. Dealtfel, daca doriti sa vedeti alte programe asemanatoare, accesati site-ul urmator, si uitati-va la programele ce au in dreapta titlului, intre paranteze, scris „Mount”.
  2. Odata downloadat si instalat programul puteti incepe sa deschideti orice joc ISO, pe care l-ati downloadat. Cum?
  3. Deschideti Daemon Tools Lite, iar in fereastra care apare apasati intai primul buton cu un plus verde, iar apoi cel in forma de „PLAY”. Spre exemplu:joc iso instalare
  4. Dupa ce ati dat click pe butonul verde tip „PLAY”, se va deschide o noua fereastra, in care va trebui sa gasesiti partitia (ex.: C:\), iar apoi dosarul (ex.: Downloads) unde se afla acel joc iso pe care l-ati downloadat. Dati simplu click pe el, iar apoi apasati butonul OPEN, care se afla in coltul din dreapta-jos a ferestrei.
  5. Acum, jocul va putea fi instalat.
Citeste si:  Dezvăluiri șocante - VIDEO – Irinel Columbeanu a postat 4 clipuri pe youtube !

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *