Tendinte ale machiajului

Tendinte toamna/iarna 2011-2012: machiaj

 
 

 

 
 
Machiajul pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012 inseamna machiaj fumuriu, umbre neutre, buze rosii si sexy. Iata cele mai hot tendinte in materie make-up.

Smokey eyes metalic

Machiajul smokey, in trend de cativa ani buni, pare sa fie acum si mai modern daca este completat de nuante metalice si eyeliner negru. Nuantele de negru si cupru stralucitor sau auriu produc un efect foarte sexy, potrivit pentru o seara de petrecere.

Buze rosii

Un ruj visiniu, are un impact profund asupra machiajului, motiv pentru care restul fetei trebuie sa fie nude.

Ruj mat

Nuante florale, culoarea piersicii, corai sau rosu aprins sunt doar cateva dintre culorile mate care vor fi foarte moderne in materie de buze.

.

Pleoape glossy

Pe langa pometi si buze, ochii pot fi si ei foarte sexy daca se alege o nuanta maron-aurie stralucitoare pentru pleoapa mobila. Pentru a obtine un glow special, poti aplica peste fardul respeciv o cantitate foarte mica de vaselina

Sprancene definite 

Defineste-ti sprancenele pensate profesionist cu ajutorul unui fard special. Vei vedea cum intregul aspect ti se va schimba radical.

 
 

 

 

// //

 
Citeste si:  Melodie Boier Bibescu - Dan Spataru

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *