Tigari electronice ieftine

tigari eletronice ieftineTigari electronice ieftine, pentru orice buzunar, lasa-te de fumat intr-un mod sanatos, fumeaza tigari electronice, viciul fumatului nu te va ocoli foarte usor, de aceea iti recomand in cazul in care doresti sa te lasi de fumat, sa alegi tigarile electronice si treptat sa renunti complet la ideea de a fuma zilnic.

Pentru ca pachetele de tigari nu sunt ieftine, iar o metoda de a ne lasa mai usor de fumat ar fi vointa, o metoda mai usor de acceptat ar fi aceea de a alege tigarile eletronice ieftine.

Ce inseamna o tigara electronica ?

O tigara electronica reprezinta o tigara dde tip electronic, fara flacara, fara fum, ce confera un fumat sanatos.

Tigara electronica are un acumulator care tine  circa 6h si se poate reincarca fie printr-un incarcator, cablu usb sau la bricheta masinii.

Avantajele tigarii eletronice

Nu contine substante cancerigine, iti pastrez sanatatea ta si sanatatea celor din jur.

Nu deranjeaza sau afecteaza persoanele din jur, este antipoluanta, se poate fuma in orice loc public.

Tigarile eletronice pot fi cu diverse arome, Malboro, Kent, Virginia, Vanilie, Whiskey, Ciocolate cat si alte arome si diverse concentratii de nicotina.

Te ajuta sa scapi mai usor de fumat.

Economisesti bani pe care ii arunci pe tigarile obisnuite, cu pana la 90% mai ieftin.

Pentru ca nu arde, nu produce flacara, elimina orice risc de incendiu.

Nu afecteaza fumatorii pasivi din jurul vostru.

Astfel de pachete cu doze de reincarcare si tigari eletronice pot fi gasita la adresa tigarielectroniceieftine.ro

Achizitionarea de  tigari eletronice se paote face online.

Pentru alte informatii suplimentare legate de tigari eletronice ieftine accesati site-ul.

Citeste si:  Alegerea locuintei

 

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

7 CommentsLeave a comment

  • folosesc tigara electronica ego-t de 3 sapatamani nevoia de a fuma tigarile obisnuite a disparut complet .. sunt foarte multumit de servicile lor..recomand tuturor tigarielectroniceieftine.ro m`au ajutat sa ma las de fumat si sa economisesc cu adevarat bani !

  • si eu am 2 tigari electronice si sunt foarte multumit de ele .. le am comandat acum 2 zile de pe tigarielectroniceieftine.ro si de atunci nu am mai fumat tigari normale..chiar sunt mai bune decat tigarile normale.. chiar merita incercate tigarile electronice. mersi tigarielectroniceieftine.ro

  • buna. nu stiu ce efecte secundare are in timp tigara electronica, dar eu una vad rezultatul la maicamea. de la un pachet de tigari pe zi a ajuns la 2 tigari pe zi. eu una sunt mandra de ea. am gasit pe internet la multe magazine online, dar cel mai bun mi s-a parut 821.. mi-au placu ca au detalii la fiecare tigara, nu erau ca pe toate site-urile unde fiecare tigara a lor era cea mai cunoscuta sau cea mai vanduta. iar preturile sunt chiar mici.
    ce pot sa va zic decat bafta fumatorilor sa scapati de acest viciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *