Un an nou si o casa noua

casa nouaCu totii stim ca de noul an trebuie sa ne stabilim o serie de revelatii de care sa ne tinem pe restul anului, de genul: sa invatam o limba noua, sa reparam masina, ori chiar sa renovam in casa, etc.. Cu limba straina putem rezolva, si putem invata in fiecare zi cate putin. Cu masina putem incerca desigur sa o ducem si intr-un service auto, iar treaba s-ar rezolva intr-o zi sau doua. Insa atunci cand vine vorba de propria locuinta unde ne petrecem o mare parte din timp, ce este de facut? In fond sunt multe de facut si multe de refacut atunci cand vrem ca in noul an sa avem parte de o casa noua. Eu propun sa revizuim ce este de facut pentru a duce la capat acest proiect.

Ce este de facut pentru a avea parte de o casa noua:

  • Primul lucru pe care trebuie sa il discutam este revopsitul casei, in fond, trebuie sa scapam de toate acele pete de pe pereti care au ramas in urma acelor petreceri date pe tot parcursul anului. Iar cand vorbim despre revopsitul casei, primul lucru care imi vine in minte este vopsea lavabila de la www.idealmix.ro, caci vrem ca ceea ce facem, sa facem cu produse de calitate. Astfel ca, trebuie deja sa ne gandim la cum aranjam toata mobila din casa si toata aparatura, astfel incat sa vopsim doar pereti si sa nu afectam ce este in jor. In aceasta privinta, recomand folosirea de folii de protectie. Ramane deci in functie de preferinte, sa alegem culoarea in care vrem sa vopsim interiorul casei.
  • Al doilea lucru pe care vrem sa il consideram este schimbarea covoarelor cat si a mobilei, daca este prea veche. Covoarele noi vor da un look nou casei, iar locuita va parea mult mai curata. De asemenea, mobila noua poarta mereu un miros mai placut si ofera senzatia de nou.
  • Un alt lucru care trebuie considerat este sortarea hainelor, caci desigur dupa un an lung in care am tot purtat si haine vechi si haine noi, s-au adunat in sifoniere tot felul de obiecte vestimentare pe care nu le mai folosim. Astfel ca, va recomand sa incercati sortarea acestor, si sa va ganditi daca nu cumva trebuie sa aruncati unele dintre ele cat sa faceti loc pentru cele ce vor urma sa fie cumparate.
  • Poate unul dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare este salteaua patului. Nici nu se compara sentimentul de a dormi pe o saltea noua, mai ales dupa cateva saptamani de tot facut curat in casa. Deci, faceti tot posibilul sa folositi economiile pentru a investi intr-o saltea noua, mai performanta, si care sa va aminteasca mereu de tot efortul pe care l-ati depus.
Citeste si:  In club

Acestea fiind zise, eu va urez succes cu restaurarea casei. Sper ca tot acest efort sa merite. Si sper ca si voi veti lasa comentarii cu alte sugestii, si desigur cu experientele voastre.

 

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *